Libnet.ro
UNICEF

06:45

Viorica Dancila isi anunta obiectivele pe care vrea sa le realizeze, daca va castiga alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila isi anunta obiectivele pe care vrea sa le realizeze, daca va castiga alegerile prezidentiale

Viorica Dancila si-a prezentat cele 10 obiective pe care vrea sa le indeplineasca,daca va ajunge la Cotroceni. Premierul isi asuma un set de 10 principii care tin de politica interna si. continuă pe Antena3

Viorica Dancila isi lanseaza candidatura la Cotroceni sambata, pe fondul tensiunilor din partid provocate de votul la motiunea de cenzura

Sambata, in prima zi a campaniei electorale pentru prezidentiale, Viorica Dancila isi va lansa candidatura pentru Cotroceni, la Romexpo, unde social-democratii mizeaza pe o prezenta de 10. 000 de oameni. Evenimentul are loc la doua zile de la votul din Parlament in urma caruia Guvernul a fost demis prin motiune de cenzura, iar o parte dintre lideri o contesta pe Dancila.

VIDEO Viorica Dancila si-a lansat candidatura la Cotroceni: Aceste forte cu care luptam acum vor distrugerea PSD Firea: Nu fiti tristi, ce nu te doboara, te intareste Ciolacu: Cei care au tradat vor primi rasplata mai repede decat se asteapta

In prima zi a campaniei electorale pentru prezidentiale, Viorica Dancila si-a lansat candidatura pentru Cotroceni, la Romexpo, in prezenta catorva mii de pesedisti carora le-a vorbit despre fortele care vor distrugerea PSD si pentru care motiunea de cenzura a fost doar primul pas dintr-un plan elaborat si meschin. L-a atacat din nou pe Klaus Iohannis, cel mai toxic presedinte, care i-a sacrificat pe romani din ambitia de a obtine un nou mandat, si a invocat zece masuri pe care le-ar lua daca ar ajunge la Cotroceni, una dintre ele fiind transformarea Administratiei prezidentiale intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani.

Viorica Dancila, despre iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am vazut.

Surse. A inceput macelul in PSD. Cine sunt cei doi lideri pe care Viorica Dancila ii acuza de tradare

Liderul PSD Viorica Dancila s-a plans apropiatilor ca Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, si Paul Stanescu, liderul PSD Olt, au sabotat negocierile cu parlamentarii ALDE si ProRomania pentru a respinge motiunea de cenzura a Opozitiei, sustin surse politice pentru Adevarul. Dancila il acuza pe Ciolacu ca vrea sa impinga PSD spre ProRomania.

Viorica Dancila face anuntul: Conditia pentru ca PSD sa voteze un nou Guvern

Viorica Dancila anunta ca PSD va vota investirea unui nou Guvern, format din partidele care au votat motiunea de cenzura, cu conditia sa nu existe nicio taiere de pensii sau de salarii. Daca liberalii.

Raluca Turcan a copiat-o pe Viorica Dancila. Cum a aparut la consultarile de la Cotroceni

Raluca Turcan a surprins cu aparitia sa la consultarile de la Cotroceni care au loc in acest moment. PNL isi prezinta chiar acum propunerea de premier. Cum a copiat-o Turcan pe Dancila in in ziua numirii noilor ministri? Raluca Turcan a copiat-o pe Viorica Dancila Azi, 11 octombrie, au loc consultarile pentru noii ministri. Partidul .

Viorica Dancila, 10 principii daca va castiga prezidentialele: Voi deschide Palatul Cotroceni si il voi conecta cu tara Trebuie sa dovedesc in fata lui Dumnezeu ca onorez si apar niste valori

Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD la alegerile din noiembrie, isi prezinta pe Facebook cele 10 principii care stau la baza proiectului sau, intitulat Romania la puterea 10. Premierul demis sustine ca presedintele tarii trebuie sa fie, inainte de toate, o suma a unor valori: incredere, viziune, stabilitate si respect, iar unul dintre punctele din programul sau este deschiderea Palatului Cotroceni si conectarea cu tara. De altfel, Dancila spunea sambata, cand si-a relansat candidatura la prezidentiale, ca daca ar ajunge la Cotroceni ar transforma Administratia prezidentiala intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani.

Viorica Dancila, dupa reactia total deplasata a lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: Ultimul lucru pe care il accept e sa jignesti o femeie

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat vineri ca nu a vazut inregistrarea video cu reactia total deplasata a ministrului sau de Finante, Eugen Teodorovici, care a jignit in urma cu o zi o jurnalista, dar s-a declarat convinsa ca, daca a jignit . ) isi va cere scuze. Totodata, vicepresedintele PSD Victor Negrescu si-a cerut scuze in numele lui Eugen Teodorovici.

Viorica Dancila, despre iesirea grosolana a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1.ro: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am.

Dancila, reincarcata pentru Cotroceni: Bunastare pentru toti!. Olguta, sir de jigniri: Ponta va gasi urarile noastre in frigider. Barna, inalt ca bradul si ...

Liderul PSD Viorica Dancila si-a relansat candidatura la alegerile prezidentiale, sambata, la Romexpo, in prezenta a 10. 000 de social-democrati, dupa ce a pierdut guvernarea. Dancila a ajuns la un armistitiu cu liderii PSD: baronii vor trage in campanie pentru a duce candidatul PSD in turul doi, insa dupa alegeri va avea loc un Congres. Lia Olguta Vasilescu s-a remarcat prin atacurile grobiene la Ponta si Barna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )