Libnet.ro
UNICEF

16:45

Viorica Dancila si-a mai luat un consilier onorific. Anton Pisaroglu a lucrat pentru controversatul afacerist Frank Timis si pentru milionarul Dragos Dobrescu din grupul de la Monaco

B1 B1,
Viorica Dancila si-a mai luat un consilier onorific. Anton Pisaroglu a lucrat pentru controversatul afacerist Frank Timis si pentru milionarul Dragos Dobrescu din grupul de la Monaco

Premierul Viorica Dancila si-a mai luat un consilier onorific. Anton Pisaroglu va ficonsilier onorific al prim-ministrului pentru relatii internationale, potrivit unei decizii publicate miercuri in. continuă pe B1

Viorica Dancila are un nou consilier onorific

Premierul Viorica Dancila si-a numit un nou consilier onorific, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Acesta se numeste Anton Pisaroglu, un personaj necunoscut publicului larg, insa cu multe.

Viorica Dancila are un nou consilier: Un partener de afaceri al unui ofiter NSA, fost reprezentant Circinus Defense, si al unui consultant politic cu experienta in Rusia

Premierul Viorica Dancila si-a numit un nou consilier onorific, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Acesta se numeste Anton Pisaroglu, un personaj necunoscut publicului larg, insa multe conexiuni in afaceri legate de securitate, intelligence si media. Pisaroglu a fost rugbyst de performanta, dupa care a lucrat ca sef de securitate si consilier la firmele lui Frank Timis si Dragos Dobrescu, potrivit Profit. ro. Ulterior, a devenit partenerul lui Alan Blaine Stone, fondator si fost CEO al firmei americane de aparare Circinus Defense LLC, dar si al lui Marshall Comins, un consultant politic cu proiecte in Rusia.

Cine este Darius Valcov. Consilierul premierului Viorica Dancila a demisionat

Darius Valcov a demisionat! Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a ramas fara consilier. Valcov era considerat apropiat al lui Liviu Dragnea. Acesta si-a dat demisia exact dupa demiterea Ancai Alexandrescu, un alt om important al fostului lider al Partidului Social Democrat. Stire in curs de actualizare .

Cine este Anton Pisaroglu, noul consilier onorific al premierului Dancila pentru relatii internationale

Premierul Viorica Dancila a semnat numirea in functia de consilier onorific pentru relatii internationale a lui Anton Pisaroglu, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Postul este neremunerat.

Viorica Dancila si-a deschis cont de Facebook si a inceput prima postare cu un citat din Churchill

Premierul Viorica Dancila si-a lansat, joi seara, o pagina de Facebook, pentru a readuce agenda publica pe traseul normalitatii. Sefa Executivului sia inceput prima postare cu un citat al fostului premier britanic Winston Churchill.

Remus Borza, noul consilier al premierului Viorica Dancila, s-a inscris in PSD

Deputatul Remus Borza, numit de Viorica Dancila consilierul sau onoric pe probleme economice, s-a inscris in PSD, dupa ce in ultimii doi ani a activat ca independent. Borza a fost inainte membru ALDE, grup.

Viorica Dancila: Luni voi face publice analizele facute de MAE si MAI pe votul din diaspora. Vom discuta si despre ministri. O sa-l sun pe Iohannis

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca luni va publica analizele facute de MAE si MAI despre haosul la votul din diaspora, apoi va decide daca se impune remanierea ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan. Viorica Dancila va discuta azi cu presedintele Klaus Iohannis despre cele trei propuneri de ministri trimise deja la Cotroceni.

VIORICA DANCILA: Presedintele trebuie sa fie un exemplu in respectarea Constitutiei

ACTUALIZARE Data la care se va desfasura congresul PSD va fi stabilita vineri, prin vot, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, a declarat, astazi, presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Dancila, dupa consultari: Am propus formarea unui grup de lucru pentru a pune cat mai repede in aplicare referendumul ----- Premierul Viorica Dancila i-a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis ca este important sa respecte Constitutia si sa se adreseze tuturor cetatenilor, iar consultarile nu inseamna incercarea de a forma o majoritate pentru a da la o parte Guvernul Romaniei.

Viorica Dancila a facut pace cu Juncker si Timmermans: Discutia pe Justitie nu mai exista

Premierul Viorica Dancila a avut marti discutii cruciale cu liderii europeni. Dancila a mers la Bruxelles sa reincalzeasca relatiile cu acestea, dupa contrele din ultima vreme. Premierul s-a vazut.

Viorica Dancila va publica rapoartele privind votul din diaspora

Premierul Viorica Dancila a primit rapoartele de la Ministerul Afacerilor Externe si de la Ministerul Afacerilor Interne cu privire la organizarea si desfasurarea votului din diaspora de pe 26 mai, iar in scurt ti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )