Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila se victimizeaza, iarasi: Daca eu ceream demisia sefului DIICOT, era linsaj

B1 B1,
Viorica Dancila se victimizeaza, iarasi: Daca eu ceream demisia sefului DIICOT, era linsaj

Daca prim-ministrul ar fi cerut demisia sefului DIICOT, in locul presedintelui, atunci ar fi fost linsaj, a declarat Viorica Dancila, in cadrul unei emisiuni televizate la Romania TV si citate de Stiripesurse. r. continuă pe B1

Dancila, replica pentru Iohannis: Daca eu ceream demisia sefului DIICOT, era un scandal foarte mare acum

Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca se foloseste electoral de cazul Caracal, comentand ca presedintele era in concediu la momentul tragediei, iar ea a venit la Bucuresti si a luat masuri. in privinta sefului DIICOT caruia Iohannis i-a cerut demisia, Dancila spune ca, in primul rand, e nevoie de o analiza.

Dancila, replica pentru Iohannis: Nu se poate folosi o tragedie ca tema de campanie electorala. Daca ceream eu demisia sefului DIICOT, era un scandal foarte mare acum (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a lansat o serie critici la adresa presedintelui Klaus Iohannis pe tema solicitarii acestuia ca seful DIICOT, Felix Banila, sa demisioneze, ca urmare a felului in care a fost gestionat.

Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Daca ceream eu demisia cuiva, era scandal

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca tragediile nu trebuie folosite drept teme de campanie electorala, facand referire la afirmatia presedintelui Klaus Iohannis, care a cerut demisia sefului DIICOT.

Dancila, despre comisar: Daca aducem un bebelus si am spune ca e propus de PSD, i s-ar gasi un defect

Viorica Dancila a declarat ca Opozitia din Romania critica propunerile de comisar european, lucru care nu se intampla in alte tari. Premierul a adaugat ca in cazul in care aducem si un bebelus si am spune ca e propus de PSD, i se va gasi un defect, potrivit Mediafax.

Viorica Dancila participa la deschiderea facultatii pe care a terminat-o si ea in Alexandria. Ce li s-a cerut studentilor

Viorica Dancila participa, marti, la deschiderea facultatii de Stiinte si Inginerie Alexandria din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste, pe care a terminat-o si ea. Ce li s-a cerut studentilor? Viorica Dancila participa la deschiderea facultatii pe care a terminat-o si ea in Alexandria Viorica Dancila si-a facut aparitia, marti, 1 octombrie, de la ora 14:00, .

Motiunea de cenzura va fi citita astazi in Parlament. Cand ar putea sa cada Guvernul Viorica Dancila

Senatorul PNL Florin Citu citeste in Parlament, astazi, motiunea de cenzura intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent. in momentul in care se citeste motiunea, in sala de plen sunt 128 de parlamentari. Opozitia sustine ca Viorica Dancila este un premier incompetent, iar guvernul pe care il conduce poate fi numit guvernul .

VIORICA DANCILA: Opozitia fuge de propria motiune

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca opozitia fuge de propria motiune.

VIORICA DANCILA: Opozitia vrea sa vina cu orice pret la guvernare

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, ca i se pare de neinteles atitudinea opozitie care vrea sa vina la guvernare, dar nu doreste ca votul pentru motiunea de cenzura sa fie dat sambata. Primul ministru crede ca acest lucru este jignitor pentru romanii care lucreaza inclusiv sambata si duminica si arata lipsa de seriozitate a semnatarilor motiunii.

VIORICA DANCILA: Nu vor fi PSD-isti care vor vota motiunea de cenzura

Prim-ministrul Viorica Dancila sustine ca niciun parlamentar al PSD nu va vota motiunea de cenzura si reafirma ca demersul nu va trece de votul Parlamentului.

Viorica Dancila, o piatra de moara atarnata de gatul PSD. Stimati parlamentari ai PSD, salvati-va partidul!

Trebuie sa fii orb sa nu observi ca PSD este pe cale sa sufere o rusinoasa si umilitoare infrangere. Conform ultimului barometru, Viorica Dancila se afla pe locul patru in preferintele publicului la alegerile prezidentiale, la jumatate din scorul partidului. Iar partidul este si el in cadere libera: 19,5%, comparativ cu 46% in 2016. Guvernul condus de Viorica Dancila este schweitzer.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )