Libnet.ro
UNICEF

01:06

Virgil Iantu, infectat cu SARS-CoV-2. Prima reactie a prezentatorului TV

Adevărul Adevărul,
Virgil Iantu, infectat cu SARS-CoV-2. Prima reactie a prezentatorului TV

Virgil Iantu, prezentatorul emisiunii concurs de cultura generala Castiga Romania! de la TVR 2, a anuntat ca are Covid-19. continuă pe Adevărul

Virgil Iantu a fost infectat cu noul coronavirus

Virgil Iantu a anuntat, vineri, prin intermediul unei postari pe Instagram, ca a fost infectat cu noul coronavirus. Prezentatorul TV precizeaza ca are o forma usoara si ii sfatuieste pe cei care ii urmaresc postarile sa se protejeze cat de bine pot purtand masca si exagerand cu igiena.

Virgil Iantu s-a imbolnavit de Covid-19: Din fericire am o forma usoara

Prezentatorul de televiziune Virgil Iantu a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca s-a infectat cu noul coronavirus, insa are o forma usoara a bolii.

CORONAVIRUS |Virgil Iantu, testat pozitiv pentru Covid-19. imi doresc negativare rapida

Prezentatorul TV Virgil Iantu, in varsta de 49 de ani, a fost testat pozitiv pentru noul coronaviru. Acesta a facut o forma usoara a bolii, se simte bine si spune ca va trece cu bine peste aceasta.

Alex Bodi, prima reactie dupa ce a batut-o pe Bianca Dragusanu. Este halucinant ce a declarat

Un mare scandal a socat lumea mondena autohtona. Bianca Dragusanu a atras atentia presei din cauza felului in care a aparut public. Aceasta abia se mai tinea pe picioare si avea ochiul vanat, tinandu-se de partenerul ei de viata, de la masina si pana la intrarea in locuinta. Alex Bodi, prima reactie dupa ce a .

Bianca Dragusanu, prima reactie dupa ce a fost batuta de Alex Bodi. A spus tot adevarul

Pentru Bianca Dragusanu ultimele zile nu au fost chiar cele mai bune. Vedeta spunea ca o sa urmeze o serie de dezvaluiri socante, facand aluzie la alte violente din partea lui Alex Bodi. Apoi s-a scris ca acesta a batut-o din nou. Bianca a postat astazi cateva imagini cu o domnisoara pe care o jigneste .

Clotilde Armand, prima reactie dupa aparitia dovezii fraudarii alegerilor: Doamna Firea si fostul primar sunt doar niste loseri disperati

Tensiuni uriase miercuri seara, dupa ce in emisiunea Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gadea, au fost prezentate posibile imagini doveditoare ale fraudarii alegerilor. Desi nu este o informatie oficiala, imaginile in care niste membri USR-PLUS scormonesc in saci si il sustrag unul dintre acestia ridica multe smene de intrebare. Imagini neobisnuite surprinse de camerele de .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )