Libnet.ro
UNICEF

01:05

Virusologul-sef din China: Pandemia poate fi adusa sub control lasfarsitul lunii aprilie

Antena3 Antena3,
Virusologul-sef din China: Pandemia poate fi adusa sub control lasfarsitul lunii aprilie

Este incert daca va exista un alt focar de coronavirus in primavara anului viitor, declara virusologul-sef al Chinei. continuă pe Antena3

Economistii FMI - incurajati de redresarea din China, dar nu exclud o revenire a pandemiei

Fondul Monetar International a semnalat luni semne limitate dar incurajatoare ale redresarii din China, prima tara afectata de pandemia de coronavirus COVID-19), dar a apreciat ca nu poate exclude o revenire a epidemiei in statul asiatic sau in alte parti ale lunii, transmite Reuters.

Serviciile secrete dezvaluie minciuna din China: de ce numarul deceselor ar putea fi mai mare in realitate

Pandemia care a ajuns sa afecteze mai toata planeta a pornit din China, tara care n-ar fi fost tocmai sincera in detaliile pe care le-a facut publice. Mai multe voci sustin ca oficialii.

CORONAVIRUS |Cum reuseste orasul francez Marseille sa tina sub control epidemia de COVID-19: Testarea masiva, plus tratamentul pe baza de clorochina al celebrului medic Didier Raoult

In plina pandemie de coronavirus, exista regiuni din Europa care reusesc sa tina cumva sub control numarul infectarilor. Este si cazul orasului francez Marseille, care raporteaza o mortalitate de 0,7%, in r.

Primarul din Tandarei: incercam sa tinem situatia sub control, dar avem nevoie de ajutor!

Nicoleta Toma, primarul din Tandarei, a facut marturisiri despre situatia in care se afla orasul in lupta cu coronavirus. Toma cere ajutorul autoritatilor.

Sute de kituri de testare COVID-19, contrafacute si importate din China, confiscate in Australia!

Australienii au importat kituri de testare COVID-19 ilegale din China, prima livrare de truse intran.

Noua tone de echipamente medicale, aduse din China de o aeronava TAROM

O aeronava Boeing 737-800 NG a Companiei Nationale de Transporturi Aeriene a fost adaptata pentru a putea importa din China noua tone de materiale sanitare necesare tarii noastre pentru lupta impotriva raspandirii coronavirusului, avionul cu produsele sanitare aterizand pe aeroportul Otopeni vineri seara.

FOTO. 9 tone de echipament medical, aduse din china cu o aeronava TAROM

O aeronava Boeing 737-800 NG a TAROM a fost adaptata pentru a putea importa din China noua tone de m.

CORONAVIRUS |Romania a primit 200.000 de masti de protectie din China (VIDEO)

Romania a primit 200. 000 de masti de protectie FFP2 din China, ca urmare a unei achizitii efectuate de catre UNIFARM SA. Acestea vor fi distribuite unitatilor medicale, in functie de prioritati, pentru.

VIDEO 200.000 de masti FFP2 achizitionate din China au ajuns in Romania

000 de masti FFP2 au ajuns in Romania vineri seara, cu o cursa Tarom, in urma unei achizitii realizata din China de catre Unifarm. Materialele vor fi distribuite spitalelor desemnate pentru gestionarea cazurilor de Covid-19, cu prioritate catre cele aflate in judete cu un numar mare de persoane confirmate pozitiv cu coronavirus.

O aeronava TAROM a aterizat pe Otopeni cu 200.000 de masti FFP2 cumparate din China

000 de masti FFP2 au ajuns in Romania, cu o cursa TAROM, in urma unei achizitii realizata din China de catre UNIFARM SA. Materialele vor fi distribuite spitalelor desemnate pentru gestionarea cazurilor confirmate cu noul coronavirus, cu prioritate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )