Libnet.ro
UNICEF

06:00

Virusul West Nile face o noua victima: Un barbat din Iasi a murit a incetat din viata la Spitalul de Boli Infectioase

B1 B1,
Virusul West Nile face o noua victima: Un barbat din Iasi a murit a incetat din viata la Spitalul de Boli Infectioase

Un barbat de 67 de ani, originar din comuna ieseana Probota, a incetat din viata la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi dupa ce a contractat virului West Nile. Medicii sustin ca barbatul a fost. continuă pe B1

Virusul West Nile face o noua victima: Un barbat din Iasi a incetat din viata la Spitalul de Boli Infectioase

Un barbat de 67 de ani, originar din comuna ieseana Probota, a incetat din viata la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi dupa ce a contractat virului West Nile. Medicii sustin ca barbatul a fost.

Situatie ALARMANTA in Dolj! Mai multe persoane, infectate in ultima saptamana cu virusul West Nile

In ultima saptamana, in Dolj, sase persoane, cu varste cuprinse intre 59 si 81 de ani, au fost infestate cu virusul West Nile. Astfel, numarul persoanelor din judet care in urma intepaturilor de tan.

Un barbat a murit la Iasi din cauza virusului West Nile. Alte sapte cazuri sunt inregistrate la Spitalul de Boli Infectioase

Potrivit medicilor, un barbat de 67 de ani internat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, diagnosticat cu virusul West Nile, a murit la inceputul acestei saptamani.

A doua victima a virusului West Nile n Romnia: Un iesean a murit la spital

Un barbat in varsta de 67 de ani, diagnosticat cu virusul West Nile, a murit la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi. Barbatul suferea si de alte boli. Barbatul in varsta de 67 de ani era din judetul Iasi, fusese diagnosticat cu West Nile dar avea si alte boli asociate care i-au afectat starea generala, a declarat pentru Mediafax managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, Carmen Dorobat.

Un barbat din Valcea a murit dupa ce a cazut intr-un butoi cu prune puse la fermentat

Un barbat in varsta de 55 ani, din localitatea valceana Vaideeni, a murit, luni, dupa ce a cazut intr-un butoi, cu o capacitate de 2 tone, plin cu prune puse la fermentat, potrivit informatiilor furnizate,.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )