Libnet.ro
UNICEF

13:00

Viscolul a provocat pagube in Bucuresti. Pompierii, solicitati sa intervina in 25 de cazuri

Antena3 Antena3,
Viscolul a provocat pagube in Bucuresti. Pompierii, solicitati sa intervina in 25 de cazuri

Pompierii de la ISU Bucuresti au intervenit, sambata, in Capitala, in 25 de situatii, inclusiv scoaterea a doua autoturisme de sub o cabina telefonica prabusita peste masini din cauza viscolului si. continuă pe Antena3

Viscolul inchide Autostrada Bucuresti - Pitesti, doua drumuri nationale si porturile de la Marea Neagra

Zapada si viscolul care s-au abatut asupra Romaniei in ultimele ore au pus stapanire pe drumurile din tara. Autoritatile au inchis Autostrada Bucuresti Pitesti A1), dar si mai multe drumuri nationale. De asemenea, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar doua curse aeriene au fost anulate. Doua trenuri Regio stationeaza in gari.

Viscolul inchide Autostrada Bucuresti - Pitesti si doua drumuri nationale. 400 de turisti, blocati la Ranca

Zapada si viscolul au pus stapanire pe drumurile din tara. Autoritatile au inchis Autostrada Bucuresti Pitesti A1), dar si mai multe drumuri nationale. De asemenea, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar doua curse aeriene au fost anulate.

UPDATE Viscolul inchide Autostrada Bucuresti - Pitesti, doua drumuri nationale si porturile de la Marea Neagra. 400 de turisti, blocati la Ranca

Zapada si viscolul care s-au abatut asupra Romaniei in ultimele ore au pus stapanire pe drumurile din tara. Autoritatile au inchis Autostrada Bucuresti Pitesti A1), dar si mai multe drumuri nationale. De asemenea, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar doua curse aeriene au fost anulate. Trei trenuri Regio au fost anulate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )