Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vlad Voiculescu: Parintii trebuie sa-si dea acordul pentru testarea elevilor (VIDEO)

B1 B1,
Vlad Voiculescu: Parintii trebuie sa-si dea acordul pentru testarea elevilor (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, vineri, ca parintii trebuie sa-si dea acordul pentru testarea elevilor in cazul in care aceasta este necesara, in acest sens oficialul a anuntat ca va. continuă pe B1

Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu, despre redeschiderea scolilor: 149 de localitati in scenariul rosu, 903 in scenariul galben Va fi modificata programa pentru Evaluare Nationala si Bacalaureat Parintii trebuie sa isi dea acordul pentru testarea copiilo

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, vineri, ca in prezent 149 din cele 3. 181 de localitati din Romania sunt in scenariul rosu, 903 in scenariul galben, iar restul sunt in scenariul verde, ceea ce inseamna ca de luni vor merge la scoala toti elevii. intrebat cum va fi facuta distantarea in clasele cu 30-37 de copii, el a spus ca nu poate fi schimbat in 3 zile ce nu s-a schimbat in 30 de ani, ca infrastructura scolara, si ca mizeaza pe managementul fiecarei scoli pentru a asigura o distanta maxima posibila. Atat Sorin Cimpeanu, cat si Vlad Voiculescu au insistat pe respectarea regulilor de baza, precum purtarea mastii si aerisirea claselor.

Mihai Tudose: Vlad Voiculescu nu trebuie sa-si dea demisia, el trebuie demis! Nimeni nu-si asuma vreo greseala

Europarlamentarul Mihai Tudose, vicepresedinte al PSD, sustinca Guvernul Citu ar trebui sa fie cel care il demite pe Vlad Voiculescu, pentru ca nu are asteptari privind o posibila depunere a mandatului de catre actualul ministru al Sanatatii. De asemenea, critica faptul ca s-a vorbit in termeni optimisti de interventia de la Matei Bals, desi o persoan a fost gasita moarta la cateva ore dupa ce declarasera incediul stins.

Dana Budeanu il pune la zid pe Vlad Voiculescu. Mesaj transant pentru ministrul Sanatatii

Scandalul din jurul tragediei de la spitalul Matei Bals continua. Multi au inca, in memoria colectiva, tragedia de la Pitra Neamt si de la Colectiv. Printre cei care blamau atunci sistemul de sanatate era si actualul ministru Vlad Voiculescu. Astazi, din postura de Ministru al Sanatatii, pare a fi incapabil sa gestioneze situatia. iar acuzatiile .

Ce a facut George Simion de la AUR la intalnirea cu Vlad Voiculescu: Sunt socat

In urma cu doua zile a fost protest spontan in strada cu AUR. Gruparea politica cerea demisia ministrului Vlad Voiculescu, ca urmare a tragediei de la Institutul Matei Bals. George Simion, liderul partidului, s-a intalnit ulterior cu oficialul. Cei doi au discutat despre conditiile precare din sistemul de sanatate si despre cei culpabili pentru drama .

Tudor Chirila sustine ca Vlad Voiculescu nu este vinovat pentru tragedia de la Matei Bals

Tudor Chirila il apara pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si spune ca nu el este vinovat pentru tragedia de la Matei Bals. Voiculescu nu este responsabil pentru cazul Bals. Dar este responsabil pentru ce se va intampla cu reforma sistemului de sanatate. Este responsabil pentru fiecare moment in care nu va vorbi pe sleau despre mafia din sanatate care va incerca din rasputeri sa conserve situatia de facto, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Vlad Voiculescu: Nimeni din Ministerul Sanatatii nu a vazut nicio versiune, nici macar una intermediara, a raportului privind incendiul de la Piatra Neamt. Maine avem o prima versiune a raportului

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca nimeni din minister nu a vazut raportul oficial al incendiului de la Spitalul Judetean Neamt, nici macar o varianta intermediara a acestuia, documentul urmand a fi primit in cursul zilei de marti. Voiculescu considera ca documentul despre cauzele incidentului de la Piatra Neamt este important nu doar pentru a stabilii responsabilii, ci si pentru a evita astfel de evenimente in viitor.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nimeni din Guvern nu i-a cerut demisia: Cu domnul Citu am o relatie cat se poate de buna, la fel de buna precum cea cu domnul ministru Cimpeanu (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca nu i s-a cerut demisia din Guvern. Zvonuri, asa cum le numeste ministrul Sanatatii, care au aparut dupa ce Voiculescu a avut cateva declaratii.

VLAD VOICULESCU: Nu a fost vreo discutie sa-mi ceara cineva demisia din Guvern

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, ca nu i-a cerut nimeni demisia din functie, iar relatia sa cu premierul Florin Citu este una foarte buna.

Cum arata OUG-ul pe care Nelu Tataru sustine ca l-a lasat la Ministerul Sanatatii dupa tragedia de la Piatra Neamt. Reactia lui Vlad Voiculescu DOCUMENT

Adevarul. ro prezinta Ordonanta de Urgenta pe care fostul ministru al Sanatatii Nelu Tataru sustine ca a elaborat-o in urma tragediei de la Piatra Neamt, document pe care actualul ministru, Vlad Voiculescu, a afirmat ca nu l-a vazut nimeni din minister. Ordonanta lasata de Tataru viza extinderea, reabilitarea sau modernizarea infrastructurii de gaze medicale pentru sectiile de anestezie si terapie intensiva, prin intermediul fondurilor europene.

Florin Roman, un nou atac la adresa lui Vlad Voiculescu: Nu lucreaza nimic

Deputatul PNL Florin Roman a lansat un atac la adresa ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, pe care il compara cu fostul ministru PNL Nelu Tataru. Acesta explica ca lui Voiculescu ii lipsesc abilitatile de manager si il acuza ca nu lucreaza nimic in ce priveste activitatea de ministru.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )