Libnet.ro
UNICEF

13:31

Ce a facut George Simion de la AUR la intalnirea cu Vlad Voiculescu: Sunt socat

Playtech Playtech,
Ce a facut George Simion de la AUR la intalnirea cu Vlad Voiculescu: Sunt socat

In urma cu doua zile a fost protest spontan in strada cu AUR. Gruparea politica cerea demisia ministrului Vlad Voiculescu, ca urmare a tragediei de la Institutul Matei Bals. George Simion, liderul partidului, s-a intalnit ulterior cu oficialul. Cei doi au discutat despre conditiile precare din sistemul de sanatate si despre cei culpabili pentru drama . continuă pe Playtech

George Simion (AUR) ii cere lui Vlad Voiculescu demisia... si sprijinul: Am venit cu niste propuneri concrete (VIDEO)

Reprezentantii AUR au mers duminica, din nou, la Ministerul Sanatatii. Dupa protestul de ieri, Vlad Voiculescu a acceptat sa discute cu o delegatie condusa de George Simion. Liderul AUR a surprins dupa ce a.

George Simion (AUR): Trebuie declarata starea de urgenta. Sa inteleaga toata lumea ca suntem intr-o situatie de urgenta acum (VIDEO)

Reprezentantii AUR au discutat duminica, la sediul Ministerului Sanatatii, cu ministrul Vlad Voiculescu. La finalul dialogului, liderul formatiunii, George Simion, a declarat ca ar trebui introdusa starea de.

George Simion (AUR): Nu se construieste niciun spital nou. Majoritatea banilor sunt sifonati!

George Simion, lider AUR, a declarat duminica, la Antena 3, ca in sistemul sanitar nu se face nicio investitie, iar majoritatea banilor pe care romanii ii platesc sunt sifonati.

Motivele pentru care AUR cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Reprezentantii Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) au mers, la sfarsitul saptamanii trecute, sa protesteze in fata Ministerului Sanatatii. Acestia i-au cerut demisia ministrului Vlad Voiculescu,.

Gabriela Firea: Demisia sau demiterea lui Vlad Voiculescu sunt singurele solutii onorabile

Dupa ce, luni dupa-amiaza, senatorii PSD au cerut in Parlament demisia Ministrului Sanatatii, in urma tragediei de la spitalul Matei Bals in care 7 pacienti au murit arsi, fostul primar al capitalei, Gabriela Firea e explicat de ce considera ca Vlad Voiculescu ar trebui sa plece de la carma ministerului pe care il conduce.

Florian Bodog: Ministrul Vlad Voiculescu a vrut sa inchida aproape o suta de spitale

Fostul Ministru al Sanatatii, Florian Bodog, a vorbit luni la Antena 3 despre acuzatiile pe care le-a facut la adresa actualului ministru, Vlad Voiculescu, despre care spune ca in 2017 ar fi intentionat sa semneze un document pentru inchiderea a aproximativ o suta de spitale: Acum recunoaste ca asta a fost intentia sa. A spus clar, sambata.

George Simion, propunere pentru Ministrul Sanatatii: Cu banii alocati pentru AUR, aproape 4 milioane de euro, sa se construiasca un spital

Opt dintre parlamentarii din Partidul AUR, printre care si liderul partidului George Simion, au asteptat duminica in fata Ministerului Sanatatii sa fie primit de Ministrul Vlad Voiculescu la discutii. Acestia ii cer demisia Ministrului dar si sefului DSU Raed Arafat, in urma incendiului de la Spitalul Matei Bals din Capitala.

Cine sunt parintii lui George Simion, liderul AUR, si cu ce se ocupa acestia

George Simion, liderul AUR, este noua vedeta a politicii romanesti dupa alegerile parlamentare. Odata cu ascensiunea formatiunii pe care o conduce, multi s-au intrebat cine se afla in spatele sau? Nu mica a.

Adevarul despre relatia dintre Diana Sosoaca si George Simion, liderul AUR. Cum s-au schimbat lucrurile intre ei

Care este adevarul despre relatia dintre senatorul Diana Sosoaca si liderul partidului AUR, George Simion. Ce a iesit la iveala dupa incendiul de la Matei Bals. Diana Sosoaca si George Simion, proteste separate Dupa incendiul de la Matei Bals, senatorul Diana Sosoaca si co-presedintele partidului AUR, George Simion, au ales sa apara separat, atat in .

George Simion, atac nemilos la adresa presedintelui Romaniei: Cati mai trebuie sa moara? Domnul Iohannis s-a dus la schi, noi vrem sa facem ceva

George Simion, liderul AUR, a vorbit duminica seara despre neregulile care au loc in sistemul medical romanesc. Acesta acuza autoritatile competente pentru lipsa de implicare si profesionalism, sugerand ca banii platiti de cetateni sunt folositi in avantajul marilor companii farmaceutice. Ce le transmite George Simion colegilor din Guvern si Sanatate Vizibil revoltat de tragedia petrecuta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )