Libnet.ro
UNICEF

07:15

VLAD VOICULESCU: Nu a fost vreo discutie sa-mi ceara cineva demisia din Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VLAD VOICULESCU: Nu a fost vreo discutie sa-mi ceara cineva demisia din Guvern

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, ca nu i-a cerut nimeni demisia din functie, iar relatia sa cu premierul Florin Citu este una foarte buna. continuă pe Ziarul Bursa

Vlad Voiculescu: Nu a fost vreo discutie sa-mi ceara cineva din guvern demisia. Nu am niciun conflict cu premierul

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nimeni din guvern nu i-a cerut demisia din functie, iar relatia sa cu premierul Florin Citu este una foarte buna. El a facut aceste declaratii intrebat daca premierul Citu i-a cerut demisia.

Voiculescu, intrebat daca premierul i-ar cere demisia: Nu se pune problema. Nici nu a fost vreodata in discutie ca cineva din Guvern sa imi ceara demisia

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat ca nu a fost vreodata vreo discutie ca cineva din Guvern sa ii ceara demisia, precizand ca are o relatie buna cu premierul Florin Citu si cu oricare ministru.

Ce a facut George Simion de la AUR la intalnirea cu Vlad Voiculescu: Sunt socat

In urma cu doua zile a fost protest spontan in strada cu AUR. Gruparea politica cerea demisia ministrului Vlad Voiculescu, ca urmare a tragediei de la Institutul Matei Bals. George Simion, liderul partidului, s-a intalnit ulterior cu oficialul. Cei doi au discutat despre conditiile precare din sistemul de sanatate si despre cei culpabili pentru drama .

Vlad Voiculescu, reactie halucinanta atunci cand a fost intrebat despre redeschiderea scolilor pe 8 februarie. Ce a putut spune

Redeschiderea scolilor este un subiect extrem de dezbatut de toata lumea, astfel ca ministrul Educatiei a promis inca de la inceputul acestui an ca pe data de 2 februarie se vor afla conditiile de revenire in banci ale elevilor. Desi astazi va avea loc sedinta in care se vor decide termenii redeschiderii scolii, ministrul Sanatatii .

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nimeni din Guvern nu i-a cerut demisia: Cu domnul Citu am o relatie cat se poate de buna, la fel de buna precum cea cu domnul ministru Cimpeanu (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca nu i s-a cerut demisia din Guvern. Zvonuri, asa cum le numeste ministrul Sanatatii, care au aparut dupa ce Voiculescu a avut cateva declaratii.

Tudor Chirila sustine ca Vlad Voiculescu nu este vinovat pentru tragedia de la Matei Bals

Tudor Chirila il apara pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si spune ca nu el este vinovat pentru tragedia de la Matei Bals. Voiculescu nu este responsabil pentru cazul Bals. Dar este responsabil pentru ce se va intampla cu reforma sistemului de sanatate. Este responsabil pentru fiecare moment in care nu va vorbi pe sleau despre mafia din sanatate care va incerca din rasputeri sa conserve situatia de facto, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Dana Budeanu il pune la zid pe Vlad Voiculescu. Mesaj transant pentru ministrul Sanatatii

Scandalul din jurul tragediei de la spitalul Matei Bals continua. Multi au inca, in memoria colectiva, tragedia de la Pitra Neamt si de la Colectiv. Printre cei care blamau atunci sistemul de sanatate era si actualul ministru Vlad Voiculescu. Astazi, din postura de Ministru al Sanatatii, pare a fi incapabil sa gestioneze situatia. iar acuzatiile .

Florin Roman, un nou atac la adresa lui Vlad Voiculescu: Nu lucreaza nimic

Deputatul PNL Florin Roman a lansat un atac la adresa ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, pe care il compara cu fostul ministru PNL Nelu Tataru. Acesta explica ca lui Voiculescu ii lipsesc abilitatile de manager si il acuza ca nu lucreaza nimic in ce priveste activitatea de ministru.

Vlad Voiculescu: Nimeni din Ministerul Sanatatii nu a vazut nicio versiune, nici macar una intermediara, a raportului privind incendiul de la Piatra Neamt. Maine avem o prima versiune a raportului

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca nimeni din minister nu a vazut raportul oficial al incendiului de la Spitalul Judetean Neamt, nici macar o varianta intermediara a acestuia, documentul urmand a fi primit in cursul zilei de marti. Voiculescu considera ca documentul despre cauzele incidentului de la Piatra Neamt este important nu doar pentru a stabilii responsabilii, ci si pentru a evita astfel de evenimente in viitor.

Vlad Voiculescu: Parintii trebuie sa-si dea acordul pentru testarea elevilor (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, vineri, ca parintii trebuie sa-si dea acordul pentru testarea elevilor in cazul in care aceasta este necesara, in acest sens oficialul a anuntat ca va.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )