Libnet.ro
UNICEF

22:45

Vlad Voiculescu: Nu sunt multumit nici de DSP-uri, nici de felul in care arata Ministerul Sanatatii in momentul acesta

B1 B1,
Vlad Voiculescu: Nu sunt multumit nici de DSP-uri, nici de felul in care arata Ministerul Sanatatii in momentul acesta

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat, vineri seara, ca nu este multumit de directiile de sanatate publica DSP), dar nici de felul in care arata Ministerul Sanatatii, considerand ca. continuă pe B1

Scandalul Revelionului de la TVR. Ministerul Sanatatii, condus de Vlad Voiculescu, cere CNA sa ia masuri legale in conditiile in care mimica si mesajul transmis instiga la nesupunere a publicului fata de masurile de protectie

Ministerul Sanatatii, condus de Vlad Voiculescu, intervine in scandalul privind programul de revelion difuzat de Televiziunea Romana si cere Consiliului National al Audiovizualului analiza si impunerea.

Vlad Voiculescu spune ca nu este multumit de directiile de sanatate publica

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat vineri seara, la Digi24, ca nu este multumit de directiile de sanatate publica si considera ca la Ministerul Sanatatii trebuie construita o echipa puternica.

Prima reactie a lui Vlad Voiculescu in cazul managerului spitalului din Gaesti: Fake news bazat pe declaratiile lui bombastice. A declarat altceva, dar a vaccinat doar medici, conform cu strategia de vaccinare

HotNews. ro a reusit sa obtina prima reactie a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, in scandalul momentului - cazul managerului Spitalului din Gaesti, dr. Laurentiu Belusica, care declarase ieri ca oricine doreste acest lucru poate fi vaccinat impotriva COVID-19 cu dozele de vaccin ramase nefolosite la spital. Vlad Voiculescu a explicat insa astazi, pentru HotNews. ro, ca managerul spitalului din Gaesti a declarat asta, dar a facut altceva, a facut ceea ce trebuia. Nu a chemat oameni de pe strada la vaccinare, ci tot personal medical, din categoria inscrisa in etapa I de vaccinare. Este un fake news bazat pe declaratiile lui bombastice. Declaratiile lui nu au nicio legatura cu faptele lui, care sunt conforme.

Vlad Voiculescu spune ca Guvernul va adopta o OUG privind plata personalului care vaccineaza anti-COVID-19

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat vineri seara ca va fi adoptata o ordonanta de urgenta ce prevede plata personalului medical implicat in vaccinarea impotriva COVID-19, transmite Agerpres.

Vlad Voiculescu: Pana la inceputul lunii aprilie, 1.3 milioane de romani vor fi vaccinati anti-COVID

Potrivit ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, aproximativ 1,3 milioane de romani vor fi deja vaccinati la inceputul lunii aprilie. Vlad Voiculescu: 1. 3 milioane de romani vaccinati anti-COVID la.

VLAD VOICULESCU: Razboiul il vom castiga doar prin vaccinare

Vaccinarea impotriva COVID-19 este sigura, eficienta si singura sansa pentru a reveni la normalitate, a declarat, vineri, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, in cadrul unei eveniment organizat online de Colegiul Medicilor Romania, relateaza Agerpres.

Haos la Ministerul Sanatatii, condus de Vlad Voiculescu. O eroare a bulversat spitalele in plina campanie de vaccinare anti-COVID-19 (VIDEO)

Este haos la Ministerul Sanatatii. Vlad Voiculescu a somat spitalele sa incheie chiar astazi prima etapa a vaccinarii si i-a dat peste cap pe angajati. Conform solicitarii ministrului Voiculescu, DSP-urile ar.

Adina Anghelescu, informatii exclusive despre dosarul Vlad Voiculescu, clasat in mod dubios

Adina Anghelescu a prezentat informatii in exclusivitate despre clasarea de catre DIICOT a dosarului in cazul ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Acesta a fost anchetat si audiat in secret de DIICOT pentru disparitia unor documente secrete de stat, clasificate strict secret si secret de serviciu, de la Ministerul Sanatatii.

Prima numire in echipa lui Vlad Voiculescu: Andreea Moldovan, unul dintre cei mai cunoscuti epidemiologi din Romania, va fi secretar de stat in Ministerul Sanatatii

Medicul Andreea Moldovan, directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase din Brasov si unul dintre cei mai cunoscuti epidemiologi din Romania, a fost numita secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Decizia de numire a fost publicata in Monitorul Oficial. Andreea Moldovan este prima numire oficiala in echipa lui Vlad Voiculescu, de cand acesta a preluat conducerea Ministerului Sanatatii.

Vaccinarea generala, anulata la Gaesti. Ministrul Vlad Voiculescu sare in apararea dr. Laurentiu Belusica

Managerul Spitalului Gaesti s-a trezit cu un control de la DSP, dupa ce a anuntat, ca institutia sa vaccineaza anti-COVID pe cine vrea, numai sa nu fie obligat sa arunce dozele nefolosite. Dupa verificari, directorul DSP Dambovita, a anuntat ca la unitatea medicala, nu a fost imunizata nicio persoana care nu facea parte din categoria eligibila si nici nu se va intampla asta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )