Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin cere guvernului sa reduca pretul la votca

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin cere guvernului sa reduca pretul la votca

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut de curand guvernului sau sa reduca pretul la votca, una dintre cele mai consumate bauturi din Rusia, deoarece scumpirea acesteia ar putea afecta economia tarii, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin cere Guvernului sa limiteze cresterea preturilor la vodca, in timp ce criza economica din Rusia se accentueaza

Presedintele rus Vladimir Putin a cere miercuri Guvernului sa tina in frau cresterea preturilor la vodca, luptandu-se sa isi pastreze popularitatea afectata de criza economica, informeaza Reuters.

Rusia: Vladimir Putin a cerut Guvernului sa reduca pretul la votca

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a cerut premierului Dmitri Medvedev sa fie atent la pretul cu care este comercializata votca in tara, relteaza BBC News. Potrivit unor specialisti, preturile ridicate la.

Rusia: Vladimir Putin a cerut Guvernului sa reduca pretul la vodca

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a cerut premierului Dmitri Medvedev sa fie atent la pretul cu care este comercializata vodca in tara, relteaza BBC News. Potrivit unor specialisti, preturile ridicate la.

Ce a cerut Vladimir Putin in timp ce economia Rusiei se prabuseste: Se va ieftini

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut miercuri Guvernului sa tina in frau cresterea preturilor la vodca, luptandu-se sa isi pastreze popularitatea afectata de criza economica, informeaza.

Presupusa iubita a lui Vladimir Putin, pazita de o armata de garzi de corp (FOTO)

O fotografie cu presupusa iubita a presedintelui rus Vladimir Putin a provocat indignare in randul internautilor. Imaginea arata un grup de bodyguarzi, comparabil ca numar cu dispozitivele de paza ale.

Posibila intalnire intre Barack Obama, Vladimir Putin si Kim Jong-Un. Cand ar putea avea loc

Rusia i-a invitat pe presedintele SUA, Barack Obama si pe liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, la ceremoniile care vor marca 70 de ani de la incheierea celui de-al II-lea Razboi Mondial, informeaza Mediafax.

Ungaria: Partidul radical Jobbik cere guvernului sa reactioneze la interdictiile de intrare in Romania si Ucraina

Partidul radical Jobbik cere autoritatilor ungare sa reactioneze la interdictiile de calatorie impuse de Romania! Vicepresedintele formatiunii de extrema-dreapta a acuzat ca unor politicieni din cadrul.

Jobbik cere Guvernului Ungariei sa ia masuri contra Romaniei

Partidul radical Jobbik a cerut Guvernului Ungariei sa adopte masuri de retorsiune in toate cazurile in care cetatenilor ungari li se interzice accesul pe teritoriul altor tari, evocand situatii de acest gen in Romania si Ucraina, relateaza Mediafax.

Facebook a cedat in fata presiunilor Kremlinului: Evenimentele pentru sustinerea celui mai critic opozant al lui Vladimir Putin, blocate

Facebook a cedat presiunilor Moscovei si a inchis o pagina anti-Putin. Un grup de rusi creasera o pagina pe site-ul de socializare dedicata unui miting de sustinere a unui politician de opozitie. Evenimentul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )