Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vladimir Putin: China si Rusia pot depasi impreuna orice dificultate

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin: China si Rusia pot depasi impreuna orice dificultate

China si Rusia pot depasi dificultatile cu care se confrunta printr-o cooperare mai stransa, a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, dupa intrevederea pe care a avut-o cu omologul sau chinez, Xi Jinping,. continuă pe Antena3

Vladimir Putin a discutat telefonic cu Francois Hollande si Christine Lagarde pe tema Greciei

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau francez Francois Hollande au purtat luni seara o conversatie telefonica despre referendumul care a avut loc duminica in Grecia si evolutia zonei euro, a anuntat Serviciul de presa al Kremlinului. Tot luni seara, liderul rus a mai avut convorbiri telefonice cu premierul grec Alexis Tsipras si cu directorul general al FMI, Christine Lagarde.

Vladimir Putin a avut convorbiri telefonice cu sefa FMI, Christine Lagarde, si cu presedintele francez, Fracois Hollande, despre situatia Greciei

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat luni, la telefon cu directorul general al Fondului Monetar International FMI) Christine Lagarde si cu presedintele francez, Francois Hollande, despre situatia Greciei si.

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a vorbit la telefon cu Vladimir Putin

Kremlinul anunta, printr-un comunicat de presa, ca la initiativa prim-ministrului grec, Alexis Tsipras, a avut loc, acum cateva ore, o convorbire telefonica cu presedintele rus, Vladimir Putin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )