Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vladimir Putin a discutat telefonic cu Francois Hollande si Christine Lagarde pe tema Greciei

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin a discutat telefonic cu Francois Hollande si Christine Lagarde pe tema Greciei

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau francez Francois Hollande au purtat luni seara o conversatie telefonica despre referendumul care a avut loc duminica in Grecia si evolutia zonei euro, a anuntat Serviciul de presa al Kremlinului. Tot luni seara, liderul rus a mai avut convorbiri telefonice cu premierul grec Alexis Tsipras si cu directorul general al FMI, Christine Lagarde. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin a avut convorbiri telefonice cu sefa FMI, Christine Lagarde, si cu presedintele francez, Fracois Hollande, despre situatia Greciei

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat luni, la telefon cu directorul general al Fondului Monetar International FMI) Christine Lagarde si cu presedintele francez, Francois Hollande, despre situatia Greciei si.

Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc luni pentru a discuta despre situatia din Grecia

Presedintele Frantei, Francois Hollande, se va intalni luni cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, la Paris, pentru a discuta despre situatia din Grecia, relateaza presa franceza. Hollande si Merkel vor avea un dineu de lucru pentru a evalua consecintele rezultatului referendumului din Grecia, afirma surse oficiale franceze. Primele rezultate oficiale ale referendumului organizat duminica in Grecia indica faptul ca majoritatea cetatenilor peste 60%) respinge masurile economice impuse de creditorii internationali, riscand astfel iesirea din zona euro.

Angela Merkel si Francois Hollande cer convocarea unui summit al zonei euro pe tema crizei din Grecia

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande au solicitat duminica seara, in urma unei discutii telefonice, convocarea unui summit al zonei euro, dupa ce populatia Greciei a respins prin referendum ultimele propuneri ale creditorilor internationali privind un nou acord de asistenta financiara, transmite AFP, citand un comunicat emis de Palatul Elysee. De asemenea, cei doi lideri sunt de acord ca votul cetatenilor greci trebuie respectat, se mai arata in text. Potrivit unei surse din cadrul presedintiei franceze, summitul ar putea sa se desfasoare marti, iar cererea a fost deja transmisa oficial presedintelui Consiliului European, Donald Tusk.

Francois Hollande respinge solicitarea lui Julian Assange pentru acordarea de azil politic in Franta

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a respins o solicitare de azil formulata de Julian Assange, fondatorul site-ului WikiLeaks, informeaza BBC News online.

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a vorbit la telefon cu Vladimir Putin

Kremlinul anunta, printr-un comunicat de presa, ca la initiativa prim-ministrului grec, Alexis Tsipras, a avut loc, acum cateva ore, o convorbire telefonica cu presedintele rus, Vladimir Putin.

Presedintele Serbiei ii cere lui Vladimir Putin sa se opuna prin veto unei rezolutii privind Srebrenica

Presedintele Serbiei, Tomislav Nikolic, a trimis scrisori secretarului general al Organizatiei Natiunilor Unite, Ban Ki-moon, si tuturor sefilor de stat membri in Consiliul de Securitate al ONU pe tema unui proiect de rezolutie britanic privind Srebrenica, informeaza Agerpres, citand agentia de presa sarba Tanjug. In scrisoarea adresata presedintelui rus Vladimir Putin, Nikolic a cerut Rusiei sa se opuna prin veto proiectului de rezolutie britanic referitor la Srebrenica.

Mesajul lui Vladimir Putin pentru Barack Obama, de Ziua Independentei Statelor Unite: Relatia Rusia-SUA, factorul cheie pentru stabilitatea in lume

Presedintele rus Vladimir Putin i-a adresat un mesaj lui Barack Obama, cu ocazia Zilei Independentei Statelor Unite, in care indeamna la dialog bazat pe egalitate si respect reciproc, transmite Reuters. Putin a .

Vladimir Putin i-a transmis felicitari lui Barack Obama cu ocazia Zilei Independentei SUA

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a pledat pentru dialog de pe pozitii egale si pentru respect reciproc in relatia cu Statele Unite, intr-un mesaj transmis sambata omologului sau american, Barack Obama, cu ocazia Zilei Independentiei SUA.

Vladimir Putin a cerut modificarea strategiei de securitate a Rusiei

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, i-a cerut Consiliului de Securitate al Rusiei actualizarea cat mai urgenta a strategiei de securitate nationala a tarii pentru a corespunde provocarilor si riscurilor actuale.

Sinteza zilei: Usa ramane deschisa, mesajul presedintelui Francois Hollande pentru Grecia

Mihai Gadea a difuzat, luni seara, la Sinteza zilei, declaratia facuta de presedintele Frantei, Francos Hollande, cu privire la situatia Greciei, dupa o intalnire avuta cu cancelarul german, Angela.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )