Libnet.ro
UNICEF

14:45

Vladimir Putin: Nu exista nici un fel de prezenta a armatei ruse in estul Ucrainei

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Nu exista nici un fel de prezenta a armatei ruse in estul Ucrainei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a insistat joi ca nu exista nici un fel de prezenta a armatei ruse in estul Ucrainei, relateaza agentia DPA, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Rusia blocheaza site-ul miscarii lui Mihail Hodorkovski, opozant al lui Vladimir Putin aflat in exil, cu 3 luni inainte de alegerile prezidentiale

Autoritatile ruse au blocat, marti, site-urile catorva organizatii straine considerate indezirabile, printre care cel al miscarii Rusia Deschisa, a fostului oligarh Mihail Hodorkovski, opozant al lui Vladimir Putin, aflat in exil, scrie AFP.

La alegerile din 2018, Vladimir Putin va candida independent

Vladimir Putin a declarat ca va candida independent la alegerile din 2018, dar spera ca mai multe partide politice sa il sustina. Acesta a mai spus ca sistemul politic ar trebui sa fie unul competitiv,.

Primul show mediatic pentru candidatul Vladimir Putin

Vladimir Putin isi tine, astazi, traditionala mega conferinta de presa de la sfarsitul anului, prima lui aparitie publica majora de la anuntarea candidaturii sale pentru un al patrulea mandat in alegerile prezidentiale din luna martie.

ANALIZA Vladimir Putin, noul maestru in Orientul Mijlociu

Pas cu pas, Rusia impinge Statele Unite din Orientul Mijlociu, atragand tot mai multe state din regiune de partea sa. incurajat de succesul militar din Siria, Vladimir Putin se pregateste sa deschida noi fronturi. Consolidarea relatiilor cu Egiptul, dar si cu Turcia ii fac pe analisti sa spuna ca Moscova se pregateste pentru un alt razboi, de data aceasta in Libia, noteaza DW.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )