Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vladimir Putin: Au fost desconspirati peste 300 de spioni in Rusia

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin: Au fost desconspirati peste 300 de spioni in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat ca in 2015 serviciile secrete au dejucat planurile pentru aproximativ 30 de atacuri teroriste si au descoperit peste 300 de spioni. Serviciile noastre de informatii au o. continuă pe Antena3

Reactia lui Vladimir Putin cand a fost intrebat despre Ekaterina Tihonova, presupusa fiica mai mica a liderului rus

O investigatie Reuters dezvaluia in noiembrie ca presedintele Rusiei, Vladimir Putin, are o fiica mai mica, Ekaterina Tihonova, care traieste sub o identitate ascunsa si care are o avere mai mare decat tatal ei. Liderul de la Kremlin a reactionat astazi la aceste informatii.

Un numar record de jurnalisti s-au acreditat pentru la conferinta de presa anuala a lui Vladimir Putin

Un numar record de jurnalisti, peste 1300, s-au acreditatla marea conferinta de presa a presedintelui rus Vladimir Putin, programata pentru joi.

Vladimir Putin: Rusia este pregatita sa-si suplimenteze capacitatile militare in Siria

Armata rusa nu a utilizat toate mijloacele militare in Siria si ar putea recurge la capabilitati suplimentare in caz de necesitate, avertizeaza presedintele Rusiei, Vladimir Putin, potrivit Reuters.

Vladimir Putin il lauda pe Donald Trump in fata a peste 1000 de jurnalisti. Reactia magnatului american nu a intarziat

Vladimir Putin il considera un om sclipitor si talentat pe principalul candidat al republicanilor la alegerile prezidentiale din SUA. Vladimir Putin a declarat recent, la finalul unei conferinte sustinute in fata.

Vladimir Putin vrea pace: Suntem interesati sa vedem conflictul din Ucraina solutionat cat mai rapid posibil

Rusia vrea o solutionare rapida a conflictului din estul Ucrainei, a declarat Vladimir Putin joi, in intalnirea anuala cu presa, relateaza Associated Press in pagina electronica. Suntem interesati sa vedem.

Vladimir Putin ameninta: Orice avion turc care intra neautorizat in Siria va fi doborat!

Vladimir Putin este de parere ca doborarea bombardierului rus a fost un act inamic al Turciei pentru a face pe placul Statelor Unite. Putin nu pierde timpul si ameninta Ankara cu doborarea oricarui avion turc.

Ce au convenit Vladimir Putin si John Kerry la Kremlin

Secretarul de stat american, John Kerry, i-a facut cunoscuta marti presedintelui rus, Vladimir Putin, ingrijorarea sa in legatura cu bombardamentele ruse din Siria care i-au vizat pe rebelii moderati, si .

Vladimir Putin spera sa nu fie nevoie de arme nucleare in Siria

Armata rusa nu a utilizat toate mijloacele militare in Siria si ar putea recurge la capabilitati suplimentare in caz de necesitate, avertizeaza presedintele Rusiei, Vladimir Putin, citat de agentiile de presa.

LIVE STREAM: Vladimir Putin sustine conferinta anuala de final de an

Presedintele rus Vladimir Putin sustine, joi, conferinta anuala, in care va aborda teme privind economia Rusiei, dar si despre razboiul din Siria si tensiunile cu Turcia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )