Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vladimir Putin a invatat bine lectia Reagan

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin a invatat bine lectia Reagan

Politica dusa de Vladimir Putin fata de conflictul din estul Ucrainei si sprijinul pe care-l acorda separatistilor prorusi de aici se aseamana in mare masura cu actiunile adoptate in anii 1980 de presedintele american Ronald Reagan in Nicaragua. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin se afla astazi chiar langa Romania. Aici are un aliat de nadejde

Doua mii de maghiari au boicotat sosirea la Budapesta a presedintele Vladimir Putin. in capitala maghiara a fost organizat un mars de amploare. Oamenii au scandat Putin niet! Europa igen! si si-au desenat.

Miting de protest la Budapesta fata de vizita lui Vladimir Putin: Putin, Niet, Europe, Yes!

Sute de oameni au participat, luni seara, la un miting de protest, in centrul Budapestei, fata de vizita in Ungaria, programata marti, a presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, relateaza MTI.

Ce AVERE COLOSALA are de fapt Vladimir Putin. il depaseste cu mult pe Bill Gates

Unul din investitorii care a crezut in Rusia intoarce acum armele impotriva lui Vladimir Putin. Bill Browder afirma cu tarie ca, la ora actuala, Vladimir Putin este cel mai bogat om din lume, avand o avere de 200.

De cat timp e tarul prieten cu paharul? Ca spion, Vladimir Putin era lenes si betiv

Un documentar prezentat de o televiziune germana sustine ca, pe cand era spion KGB, Vladimir Putin era un betiv si un desfranat.

Vladimir Putin acuza Statele Unite ca inarmeaza Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat, marti, Statele Unite, ca ar furniza armament letal Ucrainei, citand in acest sens serviciile secrete ruse. Totodata, el a avertizat ca razboiul din Ucraina nu va fi.

Concluziile intalnirii dintre Vladimir Putin si Viktor Orban, dupa vizita presedintelui rus in Ungaria: Nou acord privind aprovizionarea cu gaze

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut o intrevedere de peste doua ore cu premierul Ungariei, Viktor Orban, la Budapesta. Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele.

Alianta economica Ungaria - Rusia. Vladimir Putin si Viktor Orban semneaza acorduri bilaterale

Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele Vladimir Putin, au semnat o serie de acorduri marti, la Budapesta, inclusiv unul in domeniul gazelor, anunta surse citate de MTI si preluate de Mediafax .

Vladimir Putin si Viktor Orban au semnat o serie de acorduri bilaterale

Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele Vladimir Putin, au semnat, marti, la Budapesta, o serie de acorduri, inclusiv unul in domeniul gazelor, anunta surse citate de MTI, informeaza Mediafax.

Vladimir Putin va lupta PANA la CAPAT. Planurile Rusiei de a reconstrui fostul URSS

Fostul sef de stat georgian Mihail Saakasvili a apreciat marti, intr-un interviu pentru postul de televiziune Rustavi-2, ca presedintele rus Vladimir Putin va lupta pana cand va restabili Uniunea Sovietica,.

Vladimir Putin cere rebelilor separatisti sa permita o retragere ordonata a trupelor ucrainene inconjurate la Debaltseve

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti ca rebelii prorusi din estul Ucrainei ar trebui sa permita retragerea ordonata si in condintii de siguranta a trupelor ucrainene inconjurate in orasul strategic Debaltseve, adaugand totodata ca Kievul nu ar trebui sa interzica soldatilor sai sa isi predea armele, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )