Libnet.ro
UNICEF

22:30

Vladimir Putin acuza Statele Unite ca inarmeaza Ucraina

B1 B1,
Vladimir Putin acuza Statele Unite ca inarmeaza Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat, marti, Statele Unite, ca ar furniza armament letal Ucrainei, citand in acest sens serviciile secrete ruse. Totodata, el a avertizat ca razboiul din Ucraina nu va fi. continuă pe B1

Vladimir Putin se va intalni azi cu Viktor Orban, la Budapesta

Presedintele rus Vladimir Putin se va intalni astazi, la Budapesta, cu premierul ungar Viktor Orban, pe care il considera aliatul sau important in Uniunea Europeana, comenteaza EFE.

Statele Unite cer Rusiei si separatistilor sa inceteze imediat atacurile in Ucraina

Statele Unite au cerut Rusiei si rebelilor separatisti pe care ii sprijina sa inceteze imediat atacurile in estul Ucrainei, exprimandu-si ingrijorarea cea mai grava fata de incalcarea incetarii .

Concluziile intalnirii dintre Vladimir Putin si Viktor Orban, dupa vizita presedintelui rus in Ungaria: Nou acord privind aprovizionarea cu gaze

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut o intrevedere de peste doua ore cu premierul Ungariei, Viktor Orban, la Budapesta. Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele.

Vladimir Putin se afla astazi chiar langa Romania. Aici are un aliat de nadejde

Doua mii de maghiari au boicotat sosirea la Budapesta a presedintele Vladimir Putin. in capitala maghiara a fost organizat un mars de amploare. Oamenii au scandat Putin niet! Europa igen! si si-au desenat.

Alianta economica Ungaria - Rusia. Vladimir Putin si Viktor Orban semneaza acorduri bilaterale

Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele Vladimir Putin, au semnat o serie de acorduri marti, la Budapesta, inclusiv unul in domeniul gazelor, anunta surse citate de MTI si preluate de Mediafax .

Vladimir Putin si Viktor Orban au semnat o serie de acorduri bilaterale

Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele Vladimir Putin, au semnat, marti, la Budapesta, o serie de acorduri, inclusiv unul in domeniul gazelor, anunta surse citate de MTI, informeaza Mediafax.

Vladimir Putin va lupta PANA la CAPAT. Planurile Rusiei de a reconstrui fostul URSS

Fostul sef de stat georgian Mihail Saakasvili a apreciat marti, intr-un interviu pentru postul de televiziune Rustavi-2, ca presedintele rus Vladimir Putin va lupta pana cand va restabili Uniunea Sovietica,.

Vladimir Putin cere rebelilor separatisti sa permita o retragere ordonata a trupelor ucrainene inconjurate la Debaltseve

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti ca rebelii prorusi din estul Ucrainei ar trebui sa permita retragerea ordonata si in condintii de siguranta a trupelor ucrainene inconjurate in orasul strategic Debaltseve, adaugand totodata ca Kievul nu ar trebui sa interzica soldatilor sai sa isi predea armele, transmite Reuters.

Vladimir Putin s-a bucurat de o primire calduroasa in Ungaria, in pofida racelii generale europene: Putin si Orban au convenit asupra unui acord de livrare de gaze/ Liderul rus sprijina un succesor al proiectului South Stream

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti, dupa intalnirea de la Budapesta cu premierul ungar Viktor Orban, ca gigantul de stat Gazprom este dispusa sa livreze Ungariei mai multe gaze decat prevede acordul existent intre cele doua tari, transmite Reuters.

Vladimir Putin a furat cat a putut de mult si este cel mai bogat om de pe planeta. Vezi cine spune asta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere estimata la aproximativ 200 de miliarde de dolari, sustine omul de afaceri Bill Browder, care a fost la un moment dat un.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )