Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin: Rusia nu este o tara homofoba, dar prefera familia sanatoasa

B1 B1,
Vladimir Putin: Rusia nu este o tara homofoba, dar prefera familia sanatoasa

Rusia nu este o tara homofoba, spre deosebire de anumite state americane, s-a aparat vineri presedintele rus Vladimir Putin, care si-a reafirmat mottoul o familie traditionala, o familie sanatoasa,. continuă pe B1

Vladimir Putin: Rusia nu este o tara homofoba, dar prefera 'familia sanatoasa'

Rusia nu este o tara homofoba, spre deosebire de anumite state americane, s-a aparat vineri presedintele rus Vladimir Putin, care si-a reafirmat mottoul o familie traditionala, o familie sanatoasa.

Rusia nu este o tara homofoba, dar prefera familia sanatoasa, afirma Putin

Rusia nu este o tara homofoba, spre deosebire de anumite state americane, s-a aparat vineri presedintele rus Vladimir Putin, care si-a reafirmat mottoul o familie traditionala, o familie sanatoasa, relateaza AFP.

Vladimir Putin apara Rusia de acuzatiile de homofobie

Presedintele rus, Vladimir Putin, a sustinut, vineri, ca Rusia nu este o tara homofoba, dar promoveaza o familie traditionala, o familie sanatoasa, relateaza Mediafax.

Vladimir Putin propune amnistie pentru cei care isi repatriaza capitalurile

Presedintele rus, Vladimir Putin, a propus, ieri, amnistia totala pentru persoanele care isi repatriaza capitalurile in Rusia, in incercarea de a opri iesirea masiva de capital de care sufera tara de la inceputul crizei ucrainene, informeaza AFP, conform Agerpres.

Vladimir Putin propune amnistie pentru toate persoanele care isi repatriaza averile / Ucraina nu a fost decat un pretext pentru a stopa dezvoltarea Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a propus joi o amnistie totala pentru persoanele care isi repatriaza capitalurile in Rusia, in incercarea de a compensa fuga masiva de capitaluri de care sufera aceasta tara de la inceputul crizei ucrainene, scrie AFP.

Vladimir Putin: Nimeni nu va putea obtine avantaje militare asupra Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin si-a inceput cel de-a 11-lea discurs adresat camerelor reunite ale Parlamentului rus cu afirmatia: Rusia a demonstrat ca-si poate apara cu onoare compatriotii. A avut loc reunificarea istorica a Crimeii si Sevastopolului cu Rusia. Oamenii din acolo sunt ai nostri si de acolo a pornit converirea la crestinism a Rusiei. Crimeea este un loc religios sfant pentru Rusia.

Vladimir Putin: Este inutil sa incerci sa discuti cu Rusia de pe pozitie de forta

Moscova nu se va lasa atrasa intr-o cursa a armelor, dar nimeni nu va putea obtine avantaje militare asupra Rusiei, a declarat joi presedintele rus, Vladimir Putin, in discursul sau anual privind starea.

Vladimir Putin a intrat ilegal in Spania, in anii 1990, pentru a vizita oligarhi

Vladimir Putin a intrat in Spania ilegal de nenumarate ori, pe cale maritima, in anii 1990, evitand controlul vamal, prin Gibraltar, pentru a se intalni cu oligarhi rusi, afirma Karen Dawisa, autorul cartii Cleptocratia lui Putin: cine este stapanul Rusiei?, conform TheLocal. es.

Vladimir Putin: Propun sa introducem amnistia totala pentru repatrierea capitalurilor in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a propus, in cadrul discursului anual privind starea natiunii, acordarea amnistiei totale celor care isi repatriaza capitalul in Rusia, potrivit agentiei Sputnik. Propun sa.

Vladimir Putin propune amnistie totala persoanelor care isi repatriaza capitalul in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a propus azi, in cadrul discursului sau anual privind starea natiunii, acordarea amnistiei totale persoanelor care isi repatriaza capitalul in Rusia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )