Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin propune amnistie totala persoanelor care isi repatriaza capitalul in Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vladimir Putin propune amnistie totala persoanelor care isi repatriaza capitalul in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a propus azi, in cadrul discursului sau anual privind starea natiunii, acordarea amnistiei totale persoanelor care isi repatriaza capitalul in Rusia. continuă pe Ziarul Bursa

Putin vrea amnistie totala pentru cei care isi repatriaza capitalul in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin vrea amnistie totala pentru cei care isi repatriaza capitalul in Rusia, relateaza agentia Sputnik in pagina electronica.

Vladimir Putin propune amnistie pentru toate persoanele care isi repatriaza averile / Ucraina nu a fost decat un pretext pentru a stopa dezvoltarea Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a propus joi o amnistie totala pentru persoanele care isi repatriaza capitalurile in Rusia, in incercarea de a compensa fuga masiva de capitaluri de care sufera aceasta tara de la inceputul crizei ucrainene, scrie AFP.

Putin, oferta de nerefuzat: amnistie totala pentru cei care isi repatriaza capitalul in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, joi, ca persoanele care isi repatriaza capitalul in Rusia vor beneficia de amnistie totala, relateaza agentia Sputnik in pagina electronica.

Vladimir Putin: Ucraina nu a fost decat un pretext pentru sanctiuni / Presedintele Rusiei propune amnistie pentru cei care isi repatriaza averile

Criza din Ucraina nu a fost decat un pretext pentru ca statele occidentale sa impuna sanctiuni Rusiei, dorindu-se de mult timp sa franeze economia Rusiei, a afirmat joi, in discursul privind starea natiunii, transmite AFP.

Vladimir Putin: Propun sa introducem amnistia totala pentru repatrierea capitalurilor in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a propus, in cadrul discursului anual privind starea natiunii, acordarea amnistiei totale celor care isi repatriaza capitalul in Rusia, potrivit agentiei Sputnik. Propun sa.

Barackl Obama: Vladimir Putin nu isi va schimba brusc pozitia fata de Ucraina

Presedintele american, Barack Obama, a afirmat miercuri ca nu crede intr-o schimbare brusca a pozitiei omologului sau rus, Vladimir Putin, in legatura cu situatia din Ucraina. Liderul Casei Albe subliniaza.

Barack Obama: Vladimir Putin nu isi va schimba brusc pozitia fata de Ucraina

Presedintele american, Barack Obama, a afirmat miercuri ca nu crede intr-o schimbare brusca a pozitiei omologului sau rus, Vladimir Putin, in legatura cu situatia din Ucraina. Liderul Casei Albe subliniaza.

Rusia se lasa iNVINSA de Europa. Decizia surprinzatoare pe care a luat-o Vladimir Putin

Rusia a renuntat la proiectul conductei de gaz South Stream. Presedintele Vladimir Putin a declarat, la Ankara, ca gazoductul nu va fi construit deoarece Uniunea Europeana nu este de acord cu el. Conducta urma sa tr.

Presedintele rus Vladimir Putin s-a recules la mormantul lui Ataturk, fondatorul Turciei moderne

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, aflat in vizita oficiala in Turcia, a vizitat An305;tkabir si a pus o coroana de flori compusa din steagurile Turciei si Rusiei la locul unde se odihneste Mustafa Kemal Ataturk, fondatorul Turciei moderne. Apoi, Vladimir Putin a tinut un moment de reculegere, anunta publicatia turceasca Cihan.

Expert rus: Vladimir Putin a intrat ilegal in Spania, in anii 1990, pentru a vizita oligarhi

Vladimir Putin a intrat in Spania ilegal de nenumarate ori, pe cale maritima, in anii 1990, evitand controlul vamal, prin Gibraltar, pentru a se intalni cu oligarhi rusi, afirma expertul rus Karen.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )