Libnet.ro
UNICEF

10:15

Vladimir Putin: Rusia trebuie sa intensifice exporturile de armament

B1 B1,
Vladimir Putin: Rusia trebuie sa intensifice exporturile de armament

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat, luni, ca Rusia trebuie sa intensifice exporturile de armament pentru a dezvolta industria de profil si a crea locuri de munca, relateaza RIA Novosti. Este important sa. continuă pe B1

Vladimir Putin vrea o politica mai patriotica pentru educarea tinerilor. Cursuri de lupte traditionale si bucatarie nationala in loc de Hatha Yoga si Feng Shui

Rusia doreste o educatie mai patriotica si va privilegia cursurile de bucatarie nationala in favoarea celor de Feng Shui sau yoga, pentru a proteja tineretul rus de influentele straine, tinta unei batalii ideologice mondiale, potrivit presedintelui Vladimir Putin.

SUA si Germania il indeamna pe Vladimir Putin sa exercite influenta asupra rebelilor din Ucraina

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si presedintele Statelor Unite, Barack Obama, il indeamna pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, sa exercite influenta asupra insurgentilor separatisti din Ucraina pentru a-i face sa respecte un eventual nou armistitiu, informeaza Mediafax.

Hillary Clinton: Vladimir Putin poate fi periculos. Un barbat ca el testeaza intotdeauna limitele

Fostul secretar de stat american Hillary Clinton estimeaza ca presedintele rus Vladimir Putin poate fi periculos si sa politica sa in Ucraina ar trebui sa fie intampinata cu un raspuns unit din partea tarilor occidentale, relateaza AFP. Intrebata ce fel de interlocutor este liderul de la Kremlin, ea a raspuns: Este un client dificil, cu pielea mai degraba tabacita.

Hillary Clinton: Vladimir Putin este dificil. Un om ca el testeaza rezistenta celorlalti

Fostul secretar de Stat Hillary Clinton a apreciat ca presedintele Vladimir Putin poate sa fie periculos si ca politica acestuia in Ucraina ar fi necesar sa primeasca un raspuns unit din partea statelor.

Avertismentul lui Hillary Clinton: Vladimir Putin poate sa fie periculos

Fostul secretar de Stat Hillary Clinton a apreciat, intr-un interviu pentru ziarul duminical german Bild am Sonntag, ca presedintele Vladimir Putin poate sa fie periculos deoarece un om ca el merge intotdeauna pana la limita, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )