Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vladimir Putin vrea o politica mai patriotica pentru educarea tinerilor. Cursuri de lupte traditionale si bucatarie nationala in loc de Hatha Yoga si Feng Shui

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin vrea o politica mai patriotica pentru educarea tinerilor. Cursuri de lupte traditionale si bucatarie nationala in loc de Hatha Yoga si Feng Shui

Rusia doreste o educatie mai patriotica si va privilegia cursurile de bucatarie nationala in favoarea celor de Feng Shui sau yoga, pentru a proteja tineretul rus de influentele straine, tinta unei batalii ideologice mondiale, potrivit presedintelui Vladimir Putin. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin mizeaza pe Europa si Franta impotriva Statelor Unite

Vladimir Putin s-a prezentat marti in calitatea de aparator al Europei, a independentei sale, si in special a Frantei, victima unui santaj american, intr-un discurs de politica externa care reafirma ambitiile Rusiei fata de batranul continent, scrie AFP.

SUA si Germania il indeamna pe Vladimir Putin sa exercite influenta asupra rebelilor din Ucraina

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si presedintele Statelor Unite, Barack Obama, il indeamna pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, sa exercite influenta asupra insurgentilor separatisti din Ucraina pentru a-i face sa respecte un eventual nou armistitiu, informeaza Mediafax.

Vladimir Putin, indemnat de SUA si Germania sa execite influenta asupra rebelilor din Ucraina

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si presedintele Statelor Unite, Barack Obama, il indeamna pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, sa exercite influenta asupra insurgentilor separatisti din Ucraina pentru.

Vladimir Putin: Problemele bancilor franceze in SUA, un santaj pentru vanzarea navelor Mistral

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat marti ca problemele cu care se confrunta bancile franceze in Statele Unite sunt rezultatul unui santaj exercitat pentru ca Franta sa renunte la vanzarea navelor de razboi Mistral catre Rusia, scrie AFP.

Vladimir Putin avertizeaza ca situatia se deterioreaza rapid in estul Ucrainei

Situatia in estul Ucrainei se deterioreaza rapid, a avertizat marti presedintele rus, Vladimir Putin, in cursul unei reuniuni pe care a avut-o cu consilierii sai, anunta Kremlinul, citat de AFP. A existat.

Vladimir Putin: Situatia se deterioreaza rapid in estul Ucrainei

Situatia in estul Ucrainei se deterioreaza rapid, a avertizat presedintele rus, Vladimir Putin, in cursul unei reuniuni pe care a avut-o cu consilierii sai, anunta Kremlinul, citat de AFP. A existat o discutie.

Vladimir Putin acuza armata ucraineana ca ar ataca in mod intentionat jurnalistii

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat, marti, serviciile de securitate ucrainene ca ar viza in mod intentionat jurnalisti, in estul Ucrainei. Acuzele vin dupa ce doi corespondenti rusi au fost raniti,.

6 din 10 clienti online cumpara mai mult pentru a beneficia de transport gratuit

Majoritatea clientilor online au adaugat in cosul de cumparaturi unul sau mai multe produse pentru a beneficia de transport gratuit, potrivit studiului UPS Pulse of the Online Shopper, privind comportamentul consumatorilor atunci cand fac cumparaturi online.

Studiu: 6 din 10 clienti online cumpara mai mult pentru a beneficia de transport gratuit

Telefoanele de tip smartphone au un rol important in experienta de shopping online, insa interfata pentru utilizator nu este suficient de atractiva pentru cumparatori. In continuare, desktopul/laptopul este preferat pentru cumparaturi online in.

Renuntarea la fumat este mai grea pentru unii din cauza raspunsului neuronal la recompense

Pentru unii fumatori, strategiile care te ajuta sa renunti functioneaza cu succes, in timp ce pentru multi altii nicio metoda nu pare sa functioneze. Cercetatorii au identificat un aspect al activitatii creierului, care ajuta la prezicerea eficacitatii unei strategii bazate pe recompensa ca motivatie pentru a renunta la fumat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )