Libnet.ro
UNICEF

17:45

Vladimir Putin, expeditie subacvatica in Marea Neagra: Presedintele rus s-a scufundat la bordul unui minisubmarin (VIDEO)

B1 B1,
Vladimir Putin, expeditie subacvatica in Marea Neagra: Presedintele rus s-a scufundat la bordul unui minisubmarin (VIDEO)

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a scufundat la bordul unui minisubmarin in Marea Neagra, in largul peninsulei Crimeea, in cadrul unei expeditii a Societatii Geografice Ruse, relateaza Russia Today. Putin a. continuă pe B1

FOTO + VIDEO. Putin s-a scufundat cu un minisubmarin in Marea Neagra

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a scufundat la bordul unui minisubmarin in Marea Neagra, in largul peninsulei Crimeea, in cadrul unei expeditii a Societatii Geografice Ruse.

Avertismentul lui Vladimir Putin pentru tatarii din Crimeea

Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a avertizat pe tatarii din Crimeea sa nu incerce sa obtina statut special in peninsula ucraineana anexata de Rusia anul trecut.

Vladimir Putin s-a scufundat in Marea Neagra. Ce a facut cand s-a intors la mal

Presedintele rus s-a urcat intr-un mini-submarin si s-a scufundat la 83 de metri adancime in largul peninsulei Crimeea. Vladimir Putin a coborat in apele Marii Negre ca sa vada o epava veche de 10 secole. El.

Vladimir Putin vrea sa participe la sesiunea Adunarii Generale ONU de la New York

Presedintele rus, Vladimir Putin, intentioneaza sa ia parte la sesiunea Adunarii Generale a Natiunilor Unite care va incepe pe 15 septembrie la New York, potrivit Agerpres. Presedintele Vladimir Putin.

VIDEO: Vladimir Putin, in adancurile Marii Negre. De ce s-a scunfundat liderul rus intr-un batiscaf, in Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin s-a scufundat intr-un batiscaf pe fundul Marii Negre, nu departe de tarmul Crimeei, pentru a observa epave ale unor corabii ce dateaza din secolele IX-X, potrivit Agerpres.

Vladimir Putin: Forte externe ar putea destabiliza Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri, in timp ce-si continua vizita in Crimeea, ca inca exista amenintari externe ce planeaza asupra acestei peninsule anexate anul trecut de Rusia, consemneaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Vladimir Putin, avertisment pentru tatarii din Crimeea: Orice speculatie privind drepturi speciale pentru o anumita etnie este extrem de periculoasa

Presedintele rus, Vladimir Putin, a lansat un avertisment la adresa tatarilor din Crimeea. Liderul de la Kremlin le-a transmis tatarilor din regiunea anexata anul trecut de Rusia sa nu incerce sa obtina un.

Vladimir Putin i-a avertizat pe tatarii din Crimeea sa nu incerce sa obtina statut special

Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a avertizat pe tatarii din Crimeea sa nu incerce sa obtina statut special in peninsula ucraineana anexata de Rusia anul trecut, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty.

Vladimir Putin: Statutul Bulgariei de membra a NATO nu inseamna ca Rusia nu-si va dezvolta relatiile cu aceasta tara

Statutul Bulgariei de membra a NATO nu inseamna ca Rusia nu-si va dezvolta relatiile cu aceasta tara, a declarat luni presedintele rus Vladimir Putin, in timpul unei reuniuni desfasurate in peninsula anexata Crimeea, reuniune dedicata in special promovarii turismului in aceasta zona, informeaza agentiile de presa rusesti, citate de Agerpres.

Petro Porosenko, despre vizita lui Vladimir Putin in Crimeea: Este o sfidare la adresa lumii civilizate

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a calificat vizita omologului sau rus, Vladimir Putin, in Crimeea drept o sfidare la adresa lumii civilizate, apreciind ca gestul liderului de la Kremlin va duce la.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3128 seconds )