Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin: Forte externe ar putea destabiliza Crimeea

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Forte externe ar putea destabiliza Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri, in timp ce-si continua vizita in Crimeea, ca inca exista amenintari externe ce planeaza asupra acestei peninsule anexate anul trecut de Rusia, consemneaza agentia EFE, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin, avertisment pentru tatarii din Crimeea: Orice speculatie privind drepturi speciale pentru o anumita etnie este extrem de periculoasa

Presedintele rus, Vladimir Putin, a lansat un avertisment la adresa tatarilor din Crimeea. Liderul de la Kremlin le-a transmis tatarilor din regiunea anexata anul trecut de Rusia sa nu incerce sa obtina un.

Vladimir Putin s-ar putea intalni cu Barack Obama la New York

Vladimir Putin va analiza constructiv orice solicitare a Statelor Unite privind o intrevedere cu omologul sau american, Barack Obama, cu ocazia vizitei la New York in septembrie, pentru sesiunea Adunarii Generale ONU, a anuntat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Vladimir Putin, expeditie subacvatica in Marea Neagra: Presedintele rus s-a scufundat la bordul unui minisubmarin (VIDEO)

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a scufundat la bordul unui minisubmarin in Marea Neagra, in largul peninsulei Crimeea, in cadrul unei expeditii a Societatii Geografice Ruse, relateaza Russia Today. Putin a.

Vladimir Putin i-a avertizat pe tatarii din Crimeea sa nu incerce sa obtina statut special

Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a avertizat pe tatarii din Crimeea sa nu incerce sa obtina statut special in peninsula ucraineana anexata de Rusia anul trecut, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty.

Petro Porosenko, despre vizita lui Vladimir Putin in Crimeea: Este o sfidare la adresa lumii civilizate

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a calificat vizita omologului sau rus, Vladimir Putin, in Crimeea drept o sfidare la adresa lumii civilizate, apreciind ca gestul liderului de la Kremlin va duce la.

Vladimir Putin, in vizita in Crimeea

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a efectuat luni o vizita in Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia, informeaza site-ul.

Vladimir Putin s-a scufundat in Marea Neagra. Ce a facut cand s-a intors la mal

Presedintele rus s-a urcat intr-un mini-submarin si s-a scufundat la 83 de metri adancime in largul peninsulei Crimeea. Vladimir Putin a coborat in apele Marii Negre ca sa vada o epava veche de 10 secole. El.

Avertismentul lui Vladimir Putin pentru tatarii din Crimeea

Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a avertizat pe tatarii din Crimeea sa nu incerce sa obtina statut special in peninsula ucraineana anexata de Rusia anul trecut.

Vladimir Putin a efectuat o vizita in Crimeea. Reactia lui Porosenko

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a efectuat luni o vizita in Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia. Porosenko a catalogat vizita drept o sfidare la adresa lumii civilizate.

Vladimir Putin a facut o vizita in Crimeea. Lider al minoritatii tatare: Criminalul se intoarce mereu la locul crimei

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a efectuat luni o vizita in Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia, informeaza site-ul agentiei de presa ucrainene Unian, citat de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2872 seconds )