Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vladimir Putin s-a scufundat in Marea Neagra. Ce a facut cand s-a intors la mal

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin s-a scufundat in Marea Neagra. Ce a facut cand s-a intors la mal

Presedintele rus s-a urcat intr-un mini-submarin si s-a scufundat la 83 de metri adancime in largul peninsulei Crimeea. Vladimir Putin a coborat in apele Marii Negre ca sa vada o epava veche de 10 secole. El. continuă pe Antena3

Vladimir Putin, expeditie subacvatica in Marea Neagra: Presedintele rus s-a scufundat la bordul unui minisubmarin (VIDEO)

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a scufundat la bordul unui minisubmarin in Marea Neagra, in largul peninsulei Crimeea, in cadrul unei expeditii a Societatii Geografice Ruse, relateaza Russia Today. Putin a.

FOTO + VIDEO. Putin s-a scufundat cu un minisubmarin in Marea Neagra

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a scufundat la bordul unui minisubmarin in Marea Neagra, in largul peninsulei Crimeea, in cadrul unei expeditii a Societatii Geografice Ruse.

Moscova: Vladimir Putin face o calatorie cu un mini-submarin pentru a analiza o epava de pe coasta peninsulei Crimeea

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a scufundat la 83 de metri adancime, pentru a analiza o epava din secolul al X-lea.

VIDEO: Vladimir Putin, in adancurile Marii Negre. De ce s-a scunfundat liderul rus intr-un batiscaf, in Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin s-a scufundat intr-un batiscaf pe fundul Marii Negre, nu departe de tarmul Crimeei, pentru a observa epave ale unor corabii ce dateaza din secolele IX-X, potrivit Agerpres.

Vladimir Putin a facut o vizita in Crimeea. Lider al minoritatii tatare: Criminalul se intoarce mereu la locul crimei

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a efectuat luni o vizita in Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia, informeaza site-ul agentiei de presa ucrainene Unian, citat de Mediafax.

Bulgaria incepe sa caute petrol si gaze in Marea Neagra

Operatiunile de explorare in cautarea de petrol si gaze naturale in apele teritoriale ale Bulgariei din Marea Neagra vor incepe in februarie anul urmator, a declarat premierul bulgar Boiko Borisov, citat de Novinite, conform Mediafax.

Bulgaria va incepe din februarie 2016 sa caute petrol si gaze in Marea Neagra

Premierul bulgar Boiko Borisov a anuntat sambata ca operatiunile de explorare in pentru zacaminte de petrol si gaze naturale in apele teritoriale ale Bulgariei din Marea Neagra vor incepe in februarie 2016, informeaza Novinite.

Bulgaria se ia dupa Romania si va incepe sa caute petrol si gaze in Marea Neagra din 2016

Operatiunile de explorare in cautarea de petrol si gaze naturale in apele teritoriale ale Bulgariei din Marea Neagra vor incepe in luna februarie a anului urmator, a declarat premierul bulgar Boiko Borisov, citat de Novinite.

Bulgaria incepe sa caute petrol si gaze naturale in Marea Neagra

Operatiunile de explorare in cautarea de petrol si gaze naturale in apele teritoriale ale Bulgariei din Marea Neagra vor incepe in februarie anul urmator, a declarat premierul bulgar Boiko Borisov, citat de Novi.

Bulgaria va cauta petrol si gaze in Marea Neagra

Operatiunile de explorare in cautarea de petrol si gaze naturale in apele teritoriale ale Bulgariei din Marea Neagra vor incepe in februarie anul urmator, a declarat premierul bulgar Boiko Borisov, citat de Novinite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )