Libnet.ro
UNICEF

07:15

Vladimir Putin spune ca ar semna o lege care sa interzica adoptiile de copii rusi de catre cuplurile homosexuale

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin spune ca ar semna o lege care sa interzica adoptiile de copii rusi de catre cuplurile homosexuale

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti ca va semna, in cazul in care ii va fi prezentata, o lege care sa interzica adoptia de copii rusi de catre cuplurile homosexuale, raspunzand unei intrebari despre legalizarea casatoriilor gay in Europa, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Putin ar semna o lege privind interdictia adoptarii copiilor rusi de catre cuplurile de ...

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca va semna, in cazul in care ii va fi prezentata, o lege privind interdictia adoptarii copiilor rusi de catre cuplurile de homosexuali, relateaza AFP, citat de Mediafax. In ceea ce priveste restrictiile privind adoptiile de copii rusi de catre cuplurile de homosexuali, eu nu am un asemenea proiect de lege, nu l-am vazut. In cazul in care o asemenea lege este adoptata de Parlament, o voi semna, a declarat Putin, in cadrul unei conferinte de presa, .

Putin ar semna o lege privind interdictia adoptarii copiilor rusi de catre cuplurile gay

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca va semna, in cazul in care ii va fi prezentata, o lege privind interdictia adoptarii copiilor rusi de catre cuplurile de homosexuali, scrie.

Vladimir Putin: Rusia nu a livrat pentru moment rachete S-300 Siriei

Rusia nu a livrat pentru moment rachete sol-aer S-300 Siriei, a declarat marti presedintele rus Vladimir Putin, subliniind ca Moscova nu vrea sa rupa echilibrul de forte din regiune, relateaza AFP.

Vladimir Putin sustine ca Rusia nu a livrat pentru moment rachete S-300 Siriei.

Rusia nu a livrat pentru moment rachete sol-aer S-300 Siriei, a declarat marti presedintele rus Vladimir Putin, scrie Mediafax. El a subliniat ca Moscova nu vrea sa rupa echilibrul de forte din regiune, relateaza AFP. Contractul a fost semnat in urma cu mai multi ani. Nu a fost pus in aplicare pentru moment, a declarat Putin la incheierea summitului Rusia-UE. Este bineinteles o inarmare importanta. Noi nu vrem sa rupem echilibrul fortelor in regiune, a adaugat el. Citeste si .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )