Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vodafone lanseaza comercial serviciile 4G. Vezi primele oferte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vodafone lanseaza comercial serviciile 4G. Vezi primele oferte

Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobile de pe piata locala, lanseaza comercial serviciile 4G in urma modificarii legislatiei de catre autoritati, pentru a permite furnizarea acestor servicii din acest an. continuă pe Wall-Street Ro

PREMIERA Vodafone lanseaza comercial primele servicii LTE/4G din Romania

Vodafone a anuntat marti lansarea comerciala a serviciilor LTE/4G pentru clientii sai, in urma modificarii legislatiei de catre autoritati, pentru a permite furnizarea serviciilor LTE inca din acest an. Utilizatorii care opteaza pentru serviciile 4G vor primi un SIM special '4G Ready' si vor putea avea acces la noile viteze marite de internet prin intermediul unui modem USB pentru conectivitate PC/Laptop, disponibil de la 0 euro, impreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, la tariful de 19 euro / luna, incheiat pe 2 ani. Reteaua 4G Vodafone este disponibila in 10 orase din tara si permite, in momentul de fata, furnizarea de servicii 4G la viteze de pana la 75 Mbps.

Vodafone lanseaza servicile 4G pentru clienti. Vezi orasele care beneficiaza de reteaua 4G

Incepand de azi, serviciile 4G sunt disponibile abonatilor Vodafone, noi si existenti, care opteaza pentru pachetele Internet Nelimitat Extra si Internet Nelimitat Profesional, si care isi pot activa gratuit.

Vodafone lanseaza primele servicii 4G

Vodafone Romania anunta lansarea comerciala a serviciilor 4G pentru clientii sai, in urma modificarii legislatiei de catre autoritati, pentru a permite furnizarea serviciilor LTE din acest an, informeaza un comunicat de presa.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )