Libnet.ro
UNICEF

01:05

Voi cu Voicu. Unul dintre putinii romani care stiu secretele Vaticanului, dezvaluiri exclusive

Antena3 Antena3,
Voi cu Voicu. Unul dintre putinii romani care stiu secretele Vaticanului, dezvaluiri exclusive

Parintele Francisc Dobos, unul dintre putinii romani care a vazut Vaticanul din interior, a povestit, sambata, la Voi cu Voicu ce detalii ascunse de ochii intregii lumi a reusit sa afle in ce opt ani pe. continuă pe Antena3

Voi cu Voicu. Unul dintre putinii romani care stie secretele Vaticanului, dezvaluiri exclusive

Parintele Francisc Dobos, unul dintre putinii romani care a vazut Vaticanul din interior, a povestit, sambata, la Voi cu Voicu ce detalii ascunse de ochii intregii lumi a reusit sa afle in ce opt ani pe.

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume, iNCHIS. Politia a arestat mai multe persoane

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume a fost inchis, anunta autoritatile britanice. Mai multe persoane au fost arestate in aceasata descindere la care au participat cinci tari. Hackeri din intreaga.

SUA: Unul dintre cei mai cautati criminali in serie, prins dupa 40 de ani

Unul dintre cei mai cautati criminali in serie din SUA, Joseph James DeAngelo, un fost politist, a fost arestat miercuri noaptea, dupa ce a fost cautat timp de 40 de ani. Joseph James DeAngelo, in anii 70 si.

Unul dintre cele mai mari mistere ale unei evadari din timpul Holocaustului a fost dezlegat. Planul incredibil pus la cale de prizonieri

Arheologii au descoperit un tunel sapat cu mana in zona unui sit al masacrului din timpul Holocaustului. O echipa de cercetatori si cartografi au afirmat ca au descoperit un tunel secret care pare a fi sapat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )