Libnet.ro
UNICEF

12:00

Volkswagen: 1,8 milioane de vehicule comerciale sunt dotate cu softul ilegal

Antena3 Antena3,
Volkswagen: 1,8 milioane de vehicule comerciale sunt dotate cu softul ilegal

Volkswagen: 1,8 milioane de vehicule comerciale sunt dotate cu softul ilegal. continuă pe Antena3

Scandalul Volkswagen se extinde si la furgonete si microbuze. Circa 1,8 milioane de vehicule comerciale usoare ale grupului sunt dotate cu softul ilegal

Aproximativ 1,8 milioane de vehicule comerciale usoare ale Volkswagen sunt dotate cu softul care reduce nivelul noxelor in timpul testelor, a anuntat marti producatorul auto german, potrivit MarketWatch. Portofoliul de vehicule comerciale usoare al VW include modele precum Caddy si Transporter.

Scandalul Volkswagen: 1,2 milioane de masini Skoda sunt echipate cu softul care pacaleste detectoarele de noxe/ Fostul CEO Martin Winterkorn este anchetat/Germania da un ultimatum gigantului auto

Scandalul Volkswagen a continuat in forta si luni, noi informatii aratand ca lucrurile sunt cu adevarat grave. Martin Winterkorn este anchetat pentru manipularea emisiilor, iar Volkswagen primeste un ultimatum in Germania pentru a prezenta un plan de rezolvare a situatiei. Sunt afectate 1,2 milioane de masini Skoda si 2,1 milioane Audi, mai multe date urmand sa fie prezentate in zilele urmatoare. In plus, un raport arata ca multe modele auto au de fapt consum cu 40-50% mai mare decat cifrele din materialele de marketing.

Volkswagen recheama 11 MIL. vehicule, in scandalul emisiilor

Volkswagen va rechema pana la 11 milioane de vehicule diesel implicate in scandalul emisiilor, pentru a se asigura ca motoarele acestora respecta standardele referitoare la nivelul noxelor, a declarat marti noul director general al grupului german,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )