Libnet.ro
UNICEF

09:15

Volkswagen contrazice acuzatiile Agentiei pentru Protectia Mediului din SUA

România Liberă România Liberă,
Volkswagen contrazice acuzatiile Agentiei pentru Protectia Mediului din SUA

Volkswagen a dezmintit acuzatiile Agentiei pentru Protectia Mediului din SUA EPA), conform carora grupul ar fi instalat softul care permitea masinilor sa indeplineasca standardele referitoare la poluare in timpul testelor, dar nu si in timpul operatiunilor normale, la 10. 000 de vehicule cu motoare de trei litri si sase cilindri ale brandurilor VW, Audi si Porsche, vandute incepand din anul 2014 pe piata americana. continuă pe România Liberă

Grupul Volkswagen dezminte noile acuzatii, venite din partea SUA

Volkswagen a dezmintit acuzatiile Agentiei pentru Protectia Mediului din SUA EPA), conform carora grupul german ar fi instalat softul care permitea masinilor sa indeplineasca standardele referitoare la poluare in timpul testelor, dar nu si in timpul operatiunilor normale, la 10. 000 de vehicule cu motoare de trei litri si sase cilindri ale brandurilor VW, Audi si Porsche, vandute incepand din 2014 pe piata americana, transmit AFP si Reuters.

Reprezentantii Clubului Colectiv fusesera chemati, sambata, la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor, in urma unei reclamatii legate de preturi

Reprezentantii Clubului Colectiv fusesera invitati sa se prezinte sambata, 30 octombrie, la sediul Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti, cu actele societatii, in urma unei reclamatii cu privire la neconcordanta dintre preturile de pe meniu si sumele incasate, insa nu au dat curs invitatiei, informeaza reprezentantii ANPC, potrivit Agerpres. Stiripesurse. ro prezentase anterior un document care ar fi aratat ca ANPC a efectuat controlul si ar fi constatat ca activitatea clubului este legala.

Cum se pot face donatii pentru victimele incendiului din Colectiv

Toate donatiile pentru pacienti si cadre medicale trebuie facute direct de companii, nu de persoane fizice, a precizat directorul Asociatiei pentru Protectia Pacientilor ANPP), Vasile Barbu. De asemenea, cei care vor sa faca donatii sunt sfatuiti sa discute inainte cu fiecare spital in parte pentru a vedea care este procedura.

Criza refugiatilor: UE acorda 28 milioane de euro pentru refugiatii sirieni din Iordania

Uniunea Europeana UE) a anuntat, duminica, un ajutor suplimentar de 28 milioane de euro pentru refugiatii sirieni din Iordania pentru a face fata iernii, a anuntat comisarul european pentru ajutor umanitar si gestionarea crizelor, Christos Stylianides, relateaza Agerpres.

Ancheta care vizeaza Volkswagen va fi extinsa in SUA

Agentia americana pentru Protectia Mediului EPA) a anuntat ca va extinde investigatia in cazul grupului auto Volkswagen, acuzat ca a folosit dispozitive de manipulare a emisiilor si la motoare diesel mai puternice, ale unor modele SUV Audi si Porsche, transmite AFP, citand un comunicat al EPA.

Ancheta care vizeaza Volkswagen, extinsa in SUA, fiind vizate motoare diesel mai puternice

Agentia americana pentru Protectia Mediului EPA) a decis extinderea investigatiei in cazul grupului auto Volkswagen, acuzat ca a folosit dispozitive de manipulare a emisiilor si la motoare diesel mai puternice, ale unor modele SUV Audi si Porsche, scrie Mediafax.

Ancheta care vizeaza Volkswagen, EXTINSA in SUA. Ce acuzatii noi ii sunt aduse grupului auto

Investigatia in cazul grupului auto german Volkswagen a fost extinsa de Agentia americana pentru Protectia Mediului EPA), care acum acuza compania ca a folosit dispozitive de manipulare a emisiilor si la motoare diesel mai puternice, ale unor modele SUV Audi si Porsche.

Prima demitere dupa tragedia din Colectiv: Seful Protectiei Consumatorilor, inlocuit de premierul Ponta/ Marius Dunca: Am aflat in direct

Seful Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Marius Dunca, a fost demis, marti seara, de catre premierul Victor Ponta, anunta Mediafax. Dunca spune ca a aflat in direct ca a fost demis din functie de catre seful Executivului, aratand ca primise o sesizare privind clubul Colectiv joi, cu o zi inainte de tragedie, iar un reprezentant al clubului trebuia sa se prezinte vineri la Autoritate.

Mesajul lui Papa Francisc pentru victimele incendiului din Colectiv

Papa Francisc si-a exprimat profunda durere pentru tragedia din clubul Colectiv, intr-un mesaj pentru presedintele Klaus Iohannis.

Perchezitii la sediul Federatiei Germane de Fotbal in scandalul spaga pentru gazduirea Mondialului din 2006

Politia germana a efectuat, marti, perchezitii la sediul din Frankfurt al Federatiei Germane de Fotbal, informeaza Reuters. Anchetatorii au cautat probe si la casele functionarilor forului, procuratorii incercand sa afle daca Germania a dat spaga pentru a obtine dreptul de a organiza Mondialul de fotbal din 2006.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )