Libnet.ro
UNICEF

10:30

Volkswagen a depasit din nou Toyota si a redevenit cel mai mare producator auto din lume, in ciuda problemelor cu emisiile

Adevărul Adevărul,
Volkswagen a depasit din nou Toyota si a redevenit cel mai mare producator auto din lume, in ciuda problemelor cu emisiile

Grupul german Volkswagen a redevenit cel mai mare constructor auto din lume, vanzand 5,12 milioane de vehicule la nivel mondial in primul semestru, fata de cele 4,99 milioane produse de catre Toyota, in ciuda problemelor legate de scandalul emisiilor, pe fondul scaderii cererii pentru modelul hibrid Prius in SUA. continuă pe Adevărul

O cercetatoare din Romania a obtinut cel mai dur aliaj din lume, de patru ori mai rezistent ca titanul

O cercetatoare romanca a facut o descoperire incredibila. Aceasta a reusit sa obtina un metal super-dur, de patru ori mai rezistent decat titanul, scrie bbc. com. Prof. Emilia Morosan, de la.

Pretul petrolului, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Pretul futures al petrolului a scazut, saptamana aceasta, pe piata din SUA, pana la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, dupa aparitia informatiei potrivit careia producatorii de profil si-au extins activitatile de forare pentru a patra saptamana la rand, in contextul in care pe piata exista supraoferta.

Cum a ajuns un oras de provincie din Romania sa aiba cel mai scump transport public din Europa de Est

Un abonament lunar nenominalizat pe toate liniile in orasul romanesc cu transport de lux costa 174 de lei. La Arad, acelasi pachet este tarifat cu 65 de lei, la Cluj 155 de lei, la Praga - 92 lei, la Budapesta 136 de lei,.

iPhone-urile nu mai sunt atragatoare, vanzarile scad din nou

Cei de la Apple tocmai au anuntat rezultatele financiare pe cel de-al treileatrimestru fiscal, iar vanzarile de iPhone au scazut din nou intr-un ritm alarmant. Din motive mai usor sau mai greu de inteles, din ce in ce mai multi utilizatori nu mai achizitioneaza noi iPhone-uri. Acest trend ar putea fi rezultatul faptului ca vechile [].

S-a inregistrat cel mai mare declin al numarului de turisti straini in Turcia din ultimii 22 de ani

Numarul turistilor straini care au vizitat Turcia a scazut cu 40,86% in iunie, la 2,44 milioane, cel mai semnificativ declin din ultimii 22 ani, arata datele oficiale publicate joi de Ministerul Turismului de la Ankara, transmite Reuters.

FOTO. Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Muzeul Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost prezentat, in premiera, in cadrul expozitiei Aripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa.

Benefiicile CREDITELOR RISCO, cel mai rapid serviciu de Business Intelligence

Incepand din luna iulie, RisCo ofera utilizatorilor trecerea la noul sistem de CREDITE, cea mai buna alegere pentru a va bucura de servicii premium in cel mai scurt timp posibil! .

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului (VIDEO)

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului. Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma si anun.

Cel mai inalt caine din lume are 2 metri, 76 de kilograme si se teme si de propria umbra

Un dulau din rasa Dog German, din Tara Galilor, ar putea sa intre in Cartea Recordurilor ca cel mai inalt caine din lume.

Cel mai gustos pandispan cu prune

Cel mai gustos pandispan cu prune poate fi obtinut numai daca urmezi pasii si recomandarile din cartea Dulciuri de casa de ieri si de azi a Mariei Cristea Soimu. Cumpara ingrediente proaspete, fii atent la pasi si vei obtine un delicios desert.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )