Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vor sa renoveze casuta din chirpici in care traiesc doi copii greu incercati de soarta

Adevărul Adevărul,
Vor sa renoveze casuta din chirpici in care traiesc doi copii greu incercati de soarta

Doi copilasi greu incercati traiesc intr-o casuta din chirpici din comuna Vagiulesti, din judetul Gorj, care este foarte degradata si risca sa cada peste ei. continuă pe Adevărul

Vedeta din Romania care ignora toate regulile. Cum a aparut in centrul Capitalei, fara nicio jena

Roxana Nemes a fost prinsa pe picior gresit de fotoreporterii Ciao! Cantareata a picat testul sanitar, aratand publicului ei ca nu da doi bani de normele de protectie impotriva noului virus. Roxana Nemes a calcat alaturi. Vedeta a ignorat regulile sanitare Roxana Nemes a fost fotografiata zilele trecute iesind dintr-o curatatorie. Plina de energie, la .

Ingredientele din bucatarie care iti curata plamanii de infectii. Trucul secret folosit de oamenii de la tara

Sezonul rece aduce multe probleme legate de respiratie sau tuse persistenta, iar pentru a scapa de ele oamenii de la tara folosesc trucuri si leacuri naturale la care sigur nu te-ai fi gandit. Acestea sunt ingredientele din bucatarie care iti curata plamanii de infectii. Cum iti cureti natural plamanii de infectii Odata cu sezonul rece .

Vedeta din Romania care isi minte si verifica sotul: Mi se pare normal. Ce spune el?

O cunoscuta vedeta de la noi a vorbit despre secretul casniciei sale de durata, dar si despre cum si-a verificat sotul in acest timp. Cum s-a intamplat asta si de ce crede ca e mai bine sa o faca pe ascuns? O vedeta din Romania a recunoscut! Secretul casniciei: isi minte si verifica sotul Matilda .

Ingredientul din bucatarie care ar putea deveni combustibilul viitorului. Ce secret ascunde

Multi nu stiu, dar exista un ingredient pe care toata lumea il are in bucatarie si pe care majoritatea il folosim dat fiind faptul ca se afla in compozitia unor produse de curatat aflate pe piata. Despre ce e vorba, care sunt beneficiile lui si ce secret ascunde? Ingredientul minune din bucatarie. Ar putea sa .

Zona montana din Romania care se afla in pericol. Localnicii sunt disperati, ce se intampla aici

Defrisarile masive afecteaza din ce in ce mai mult zonele montane din Romania. Astfel s-a ajuns ca zone care pana nu demult aveau un urias potential turistic arata acum dezolant. Spre disperarea localnicilor, care incearca sa gaseasca solutii. intr-o asemenea stare au ajuns mai multe zone din muntii Fagaras, care au cazut prada exploatarilor. Activistii .

Batranul din Iasi care locuieste intr-o toaleta. E revoltator la ce chin e supus de sotie

De-a lungul timpului, in Romania, multi oameni au ajuns sa locuiasca pe strazi. Datorita saraciei sau din alte motive, indiferent de varsta, multi au ajuns sa doarma pe unde apuca. Statul a avut incercari timide a rezolva problema lor, dar rezultatele au fost slabe. Un astfel de caz este si cel al unui batranel din .

Vedetele din Romania care au strans 10 ani de inchisoare, cu suspendare. La prima boacana, pot ajunge dupa gratii!

Cinci vedete certate cu legea au ajuns pe mana autoritatilor si, chiar daca nu au ajuns in spatele gratiilor din prima, au ramas cu dosare in care au fost condamnate la ani de inchisoare cu suspendare. Asta inseamna ca, la o noua abatere, pedeapsa cu suspendare se va cumula cu noile sanctiuni si ca se .

Interviu prof. Julia Cage: in Statele Unite, exista acum doua tari care traiesc in paralel si se ignora reciproc- Liberation

Specialista in mass-media si profesor de economie la Sciences-po, Julia Cage analizeaza pentru Liberation rolul jucat de retelele sociale in alegerile prezidentiale din SUA si modul in care au fracturat tara. Pentru Cage, alegerile americane din 2020 au accentuat si mai mult diviziunile dintre cele doua tabere si au aratat ca Trumpismul si stirile sale false nu erau un epifenomen in istorie politica recenta.

Prima fabrica din lume care stocheaza energie sub forma de aer comprimat

O echipa din Regatul Unit a inceput sa lucreze la ceea ce BBC raporteaza ca este prima unitate mondiala de stocare de energie ca aer foarte comprimat. Centrala de 50 de megawati va prelua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )