Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vor vedea pentru prima oara marea. Fratii din Cluj abandonati de mama, in vacanta pe litoral

Antena3 Antena3,
Vor vedea pentru prima oara marea. Fratii din Cluj abandonati de mama, in vacanta pe litoral

Fratii din Cluj abandonati de mama si crescuti de bunica au vazut pentru prima data in viata lor marea. Cei cinci copii, insotiti de bunica lor, au plecat intr-o excursie pe litoral. Vacanta la Neptun le-a. continuă pe Antena3

Vor vedea pentru prima oara marea. Fratii din Cluj abandonati de mama, in excursie pe litoral

Fratii din Cluj abandonati de mama si crescuti de bunica au vazut pentru prima data in viata lor marea. Cei cinci copii, insotiti de bunica lor, au plecat intr-o excursie pe litoral. Vacanta la Neptun le-a.

Cotatia aurului scade sub pragul de 1.300, pentru prima oara in ultimii doi ani si jumatate, dupa anunturile Federal Reserve

Aurul a cazut joi sub pragul de 1. 300 dolari pe uncie, pentru prima oara in ultimii doi ani si jumatate, dupa anuntul Federal Reserve Fed) privind intentia de a reduce in urmatoarele luni masurile de sustinere a economiei americane, scrie AFP.

Doua agentii, despre efectele ordonantei publicitatii TV asupra bugetelor de reclama. Initiative Romania: Vor vedea si statiile ca era mai bine inainte. Zenith: Ordonanta e ca un aisberg

Scaderea cheltuielilor de publicitate pe piata romaneasca avea toate premisele sa inceteze in 2013, insa ordonanta ce a schimbat regulile in publicitatea TV obliga agentiile sa-si revizuiasca negativ, din nou, prognozele privind evolutia acestor cheltuieli. Mai devreme sau mai tarziu, o sa vada si statiile ca era mai bine inainte, atrag atentia, intr-un dialog cu HotNews. ro, reprezentantii agentiei Initiative. Dupa ordonanta, multe se pot schimba. ) Mai putine statii, mai putine agentii, mai putin profitabile sau chiar pe pierderi, arata, la randul lor, reprezentantii agentiei Zenith Romania, intr-un punct de vedere transmis HotNews. ro. HotNews. ro a discutat cu Alexandra Olteanu, managing director al agentiei Initiative, si cu Octav Popescu, vicepresedinte in grupul Lowe-Initiative, despre efectele palpabile ale ordonantei asupra business-ului de agentie. La randul lor, reprezentantii Zenith Romania au transmis, la solicitarea HotNews. ro, un punct de vedere pe aceeasi tema.

Banii alocati in acest an pentru Prima Casa se vor epuiza in 3 luni

Valoarea finantarilor acordate prin programul Prima Casa in acest an a ajuns la 490 milioane euro, pentru 13. 000 de beneficiari, iar pentru acest an mai sunt disponibile fonduri de 300 de milioane de euro, care se vor epuiza insa in trei luni, daca se va mentine ritmul actual de contractare.

Adrian Minune a ramas fara permis pentru doua luni, dupa accidentul din Dorobanti

Adrian Minune a ramas doua luni fara permis de conducere, dupa ce a fost implicat intr-un accident la intersectia Calea Dorobanti cu Stefan cel Mare din capitala. Accidentul nu s-a soldat cu victime, insa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )