Libnet.ro
UNICEF

09:45

PE a votat reintroducerea vizelor pentru SUA si Canada daca nu permit libera circulatie a romanilor

Antena3 Antena3,
PE a votat reintroducerea vizelor pentru SUA si Canada daca nu permit libera circulatie a romanilor

Parlamentul European a votat, joi, o rezolutie de modificare a Regulamentului UE privind vizele, prin care se introduce o clauza de reciprocitate care obliga SUA si Canada sa elimine vizele pentru romani, dar. continuă pe Antena3

Parlamentul European a votat reintroducerea vizelor pentru SUA si Canada daca nu permit libera circulatie a romanilor

Parlamentul European a votat, joi, o rezolutie de modificare a Regulamentului UE privind vizele, prin care se introduce o clauza de reciprocitate care obliga SUAsi Canada sa elimine vizele pentru romani.

PE a votat reintroducerea vizelor pentru SUA daca nu permit libera circulatie a romanilor

Parlamentul European PE) a votat, azi, o rezolutie de modificare a Regulamentului Uniunii Europene UE) privind vizele, prin care se introduce o clauza de reciprocitate care obliga Statele Unite ale Americii SUA) si Canada sa elimine vizele pentru romani, conform surselor de presa.

Tarile UE ar putea reintroduce vizele pentru SUA si Canada daca acestea nu permit libera circulatie a romanilor. MAE saluta rezolutia Parlamentului European

Parlamentul European a votat, joi, o rezolutie de modificare a Regulamentului UE privind vizele, prin care se introduce o clauza de reciprocitate care obliga SUA si Canada sa elimine vizele pentru romani, dar procedura este complicata si poate dura ani de zile, scrie Mediafax. MAE a salutat rezolutia PE, aratand ca aceasta confirma justetea unuia dintre principiile constant invocate de Romania, si anume cel al reciprocitatii.

UE a votat: Se vor reintroduce vizele pentru SUA si Canada daca acestea nu permit libera circulatie a romanilor

Parlamentul European a votat, joi, o rezolutie de modificare a Regulamentului UE privind vizele, prin care se introduce o clauza de reciprocitate care obliga SUA si Canada sa elimine vizele pentru romani, dar procedura este complicata si poate dura ani de zile.

CRIZA SIRIA. Congresul SUA decide daca este de acord cu actiunea militara propusa de Barack ...

Congresul american va decide luni daca este sau nu de acord cu interventia militara a Statelor Unite in Siria, dupa atacul chimic care a ucis peste 1. 400 de oameni, informeaza B1Tv. Intre timp, presa germana noteaza ca nu presedintele sirian Bashar Al-Assad ar fi aprobat atacul chimic, ci oficiali de rang inalt ai armatei siriene. CNN a dat publicitatii primele imagini de la celebrul atac care a impartit lumea in doua tabere. Potrivit Constitutiei americane, responsabilitatea de a declara .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )