Libnet.ro
UNICEF

08:30

Votul prin care CE aproba exportul micilor romanesti in UE, amanat pana in iulie

B1 B1,
Votul prin care CE aproba exportul micilor romanesti in UE, amanat pana in iulie

Comitetul permanent pentru lantul alimentar si sanatatea animala condus de Comisia Europeana a amanat, joi, votul privind exportul mititeilor traditionali romanesti care inclu bicarbonat de sodiu in reteta,. continuă pe B1

Exportul micilor romanesti in UE mai trebuie sa astepte cel putin pana la vara

Producatorii romani de carne nu vor exporta pasta de mici cel putin pana in vara, dupa ce joi Comitetul Permanent pentru Lantul Alimentar si Sanatatea Animalelor SCFCAH) a amanat pana in luna iulie o decizie privind folosirea bicarbonatului de sodiu in aceste produse.

Ordinul Arhitectilor din Romania cere Camerei Deputatilor sa renunte la proiectul legislativ prin care se permite construirea pe 85% dintre spatiile verzi retrocedate

Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, Serban Tiganas, a declarat pentru HotNews. ro ca initiativa legislativa de la Camera Deputatilor prin care se permite construirea pe 85% dintre spatiile verzi retrocedate este defavorabila interesului public, favorizand disproportionat interesele private ale proprietarilor in contextul in care starea generala a spatiilor publice si in special a spatiilor verzi este proasta atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ. Serban Tiganas le cere initiatorilor sa renunte complet la aceasta propunere.

9 moduri simple prin care poti sa-ti imbunatatesti functionarea ficatului

Ficatul este cel mai important organ al corpului cand este vorba despre digestia grasimii si a detoxifierii. Orice molecula de grasime pe care o mananci trebuie sa treaca prin ficat, insa daca acesta este.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )