Libnet.ro
UNICEF

20:00

Exportul micilor romanesti in UE mai trebuie sa astepte cel putin pana la vara

Hotnews Hotnews,
 Exportul micilor romanesti in UE mai trebuie sa astepte cel putin pana la vara

Producatorii romani de carne nu vor exporta pasta de mici cel putin pana in vara, dupa ce joi Comitetul Permanent pentru Lantul Alimentar si Sanatatea Animalelor SCFCAH) a amanat pana in luna iulie o decizie privind folosirea bicarbonatului de sodiu in aceste produse. continuă pe Hotnews

Votul prin care CE aproba exportul micilor romanesti in UE, amanat pana in iulie

Comitetul permanent pentru lantul alimentar si sanatatea animala condus de Comisia Europeana a amanat, joi, votul privind exportul mititeilor traditionali romanesti care inclu bicarbonat de sodiu in reteta,.

BEI trebuie sa genereze cel putin 500 mii locuri de munca

Comisia pentru Control Bugetar a Parlamentului European a votat, ieri, un raport al europarlamentarului PDL Marian-Jean Marinescu privind activitatea Bancii Europene de Investitii BEI), care cerea bancii sa se asigure ca isi indeplineste obiectivul de a genera locuri de munca pentru cel putin jumatate de milion de europeni in 2014, conform unui comunicat trimis azi redactiei.

CNN: Bilantul violentelor produse joi la Kiev este de cel putin 100 de morti

Cel putin 100 de persoane au murit, joi, in cursul violentelor de la Kiev, alte aproximativ 500 fiind ranite, afirma surse medicale citate de CNN. Bilantul a fost furnizat de seful serviciului medical al.

Cel putin 67 de protestatari au murit joi la Kiev, anunta autoritatile

Autoritatile regionale din Kiev au confirmat moartea a 67 de manifestanti in violentele comise joi in capitala Ucrainei. Cel putin 100 de persoane au murit, joi, in cursul violentelor de la Kiev, alte.

Cel putin 15 morti, in Pakistan, intr-un raid aerian asupra talibanilor.

Cel putin 15 persoane au fost ucise joi in lovituri ale aviatiei pakistaneze asupra fiefurilor talibane din nord-vestul tarii, au anuntat autoritatile, informeaza Agerpres. Raidurile au avut loc in Waziristanul de Nord, un sanctuar jihadist situat la frontiera cu Afganistanul, in timp ce talibanii pakistanezi au propus, miercuri, guvernului un acord de incetare a focului pentru a relansa negocierile de pace, suspendate in cursul acestei saptamani.

Un roman este acuzat ca a agresat sexual cel putin 11 persoane. isi aborda victimele sub pretextul ca s-a ratacit

Un roman de 31 de ani a fost arestat in Canada si este acuzat ca a agresat sexual cel putin 11 persoane. Stefan Eduard Georgescu isi alegea victimele in mod aleatoriu si le aborda sub pretextul ca s-a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )