Libnet.ro
UNICEF

16:15

Vrancea: Opt cadre medicale de la sectia de Cardiologie a SJU, confirmate pozitiv cu Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Vrancea: Opt cadre medicale de la sectia de Cardiologie a SJU, confirmate pozitiv cu Covid-19

Opt cadre medicale de la sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Focsani au fost duminica confirmate pozitiv cu COVID-19. Conform ultimei raportari oficiale facuta de catre Institutul National de Sanatate Publica din 10 aprilie, un numar de 812 cadre medicale sunt infectate cu coronavirus in Romania. continuă pe Hotnews

14 cadre medicale din Sibiu, confirmate cu COVID-19

Un numar de 14 cadre medicale sunt infectate cu COVID-19, majoritatea de la sectia de Gastroenterologie a Spitalului Judetean Sibiu, a anuntat, joi, prefectul Mircea Cretu, potrivit Agerpres.

Sfantu Gheorghe - nou focar de COVID-19: 20 de cadre medicale de la ATI, infectate

20 de cadre medicale din cele 38 de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Sfantul Gheorghe, judetul Covasna, sunt infectate cu COVID-19, transmite Mediafax.

Nou focar de COVID-19 la Spitalul din Sfantul Gheorghe: 20 de cadre medicale de la ATI, infectate

20 de cadre medicale de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Sfantul Gheorghe, judetul Covasna, sunt infectate cu COVID-19.

Ministerul Sanatatii: 34 de cadre medicale din judetul Galati sunt infectate cu noul coronavirus

La Galati sunt infectate cu SARS-CoV-2 angajati ai Serviciului Judetean de Ambulanta si ai cel putin patru spitale. La nivel national, duminica, 12 aprilie 2020, erau bolnave de Covid-19 nu mai putin de 812 cadre medicale, dintre care mai mult de jumatate sunt de la Suceava.

429 dintre cele 812 de cadre medicale infectate cu coronavirus sunt din Suceava. Situatia pe judete

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Strigatul de ajutor de la Suceava. Sefii spitalului inchis de Covid-19 au nevoie disperata de 135 de cadre medicale dupa ce cateva sute s-au infectat deja

Spitalul Judetean din Suceava, grav afectat de epidemia cu noul tip de coronavirus, are nevoie de peste 100 de cadre medicale si infirmiere, reiese dintr-un document remis Directiei de Sanatate Publica Iasi.

GCS: 812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, cele mai multe fiind inregistrate in Suceava - 429 si Bucuresti - 103, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, informeaza duminica Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Peste 10 la suta dintre oamenii infectati cu Covid in judetul Hunedoara sunt cadre medicale

Mai mult de zece la suta dintre persoanele diagnosticate cu coronavirus in judetul Hunedoara au fost cadre medicale.

18 cadre medicale din Alba, testate pozitiv cu noul coronavirus. DSP: Cazurile sunt dispersate

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica INSP) din teritoriu. Dintre acestea, 18 sunt din judetul Alba.

812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus. Peste jumatate din cazuri, in Suceava

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca 812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, mai mult de jumatate din cazuri fiind inregistrate in judetul Suceava.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )