Libnet.ro
UNICEF

11:15

Vrancea: Opt raniti, intr-un accident in care au fost implicate trei masini. Autoritatile au activat planul rosu de interventie

Adevărul Adevărul,
Vrancea: Opt raniti, intr-un accident in care au fost implicate trei masini. Autoritatile au activat planul rosu de interventie

Opt persoane au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dupa ce trei masini s-au ciocnit pe un drum judetean din Vrancea, printre victime fiind si un copil. in urma accidentului, autoritatile locale au activat planul rosu de interventie, la ora transmiterii acestei stiri ranitii fiind transportati la spital. Traficul rutier in zona se desfasoara ingreunat. continuă pe Adevărul

PLANUL ROSU de interventie ACTIVAT in Vrancea: Opt raniti, printre care si un copil intr-un grav accident rutier

Un grav accident a avut loc in Vrancea pe raza comunei Homocea, unde au fost implicate trei masini, iar opt persoane au fost ranite printre care si un copil. Trei dintre victime sunt in stare.

Un mort si mai multi raniti, intr-un accident pe DN1, intre Azuga si Busteni, dupa ce o camioneta s-a ciocnit cu alta masina

O persoana a murit si mai multe au fost ranite intr-un accident petrecut, miercuri noapte, pe DN1, in dreptul statiunilor prahovene Azuga si Busteni, dupa ce o camioneta care se indrepta spre Brasov a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autovehicul in care se aflau noua persoane, traficul in zona fiind rrestrictionat.

Un autocar plin cu copii a fost implicat intr-un accident

Un autocar in care se aflau 50 de copii din Ucraina a fost implicat intr-un accident, pe DN2, in judetul Vrancea, potrivit unor surse din presa.

Vrancea: Autocar cu 42 de copii din Ucraina implicat intr-un accident pe E 85

Un autocar cu 42 de copii din Ucraina a fost implicat intr-un accident rutier pe E85, in judetul Vrancea. in autocar se mai aflau 16 insotitori si trei soferi. Autocarul a derapat si a ies.

Autocar plin cu 50 de copii, implicat intr-un accident in Vrancea

Un autocar in care se aflau 50 de copii din Ucraina a fost implicat intr-un accident, pe DN2, in judetul Vrancea. La iesire din localitatea Garoafa, soferul autocarului a pierdut controlul.

Grav accident rutier pe un drum judetean din Vrancea. Opt persoane au fost ranite, dintre care trei in stare grava. A fost activat planul rosu de interventie

Opt persoane au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dintre care trei sunt in stare grava, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe un drum judetean din Vrancea. in urma accidentului, autoritatile locale au activat planul rosu de interventie, iar ranitii au fost transportati la spital.

Impact devastator in Vrancea! Doua persoane au murit intr-un accident rutier violent (VIDEO)

Un accident violent a avut loc in Vrancea, in urma careia un barbat de 32 de ani si un altul de 49 de ani au murit dupa impactul violent intre doua masini. 3 persoane au ajuns la spitalul din.

Un roman a murit si alti noua sunt raniti, intr-un accident infiorator in Italia. Microbuzul lor a fost lovit de un TIR

Cel putin o persoana a murit, iar alte noua au fost ranite, unele fiind in stare critica, dupa ce un microbuz care transporta angajati sezonieri romani s-a lovit cu un camion, joi, in regiunea it.

Doi tineri au murit intr-un accident pe autostrada Sibiu - Orastie, intr-o zona unde soseaua este iNCHISA

Doi tineri au murit in urma unui accident rutier inregistrat joi in judetul Sibiu, pe noua autostrada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )