Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vreau sa ajut. Timeea are nevoie de ajutor pentru a invinge in lupta cu moartea

Antena3 Antena3,
Vreau sa ajut. Timeea are nevoie de ajutor pentru a invinge in lupta cu moartea

Un copil se zbate in aceste zile sa supravietuiasca. Familia Timeei, ajunsa la limita extrema a posibilitatilor financiare, lupta cu disperare pentru a-i da o sansa la viata. Timeea are 15 ani si a fost diag. continuă pe Antena3

Marele zid ucrainean prinde contur. Kievul are nevoie de 4 ani pentru finalizarea constructiilor

Administratia de la Kiev are nevoie de 520 de milioane de dolari si o perioada de patru ani pentru realizarea proiectului Zidul la frontiera de stat cu Rusia, a declarat premierul Ucrainei, Arseni.

Proiect de buget CNA: institutia are nevoie de 10.250.000 lei pentru anul viitor

Consiliul National al Audiovizualului CNA), institutie finantata 100% de la bugetul de stat, are nevoie de un buget de 10. 000 de lei pentru anul viitor, potrivit proiectului de buget al CNA adoptat marti, in sedinta Consiliului, si care urmeaza sa.

Cantareata Mel B, din fosta trupa Spice Girls, are nevoie de un transplant de cornee

Cantareata Melanie Brown, membra a fostei trupe Spice Girls, are nevoie un transplant de cornee deoarece si-a pierdut vederea la nivelul ochiului stang in urma unei operatii gresite, informeaza Mediafax.

Vreau sa ajut. David are doar 4 luni si risca sa ramana orb

David a venit pe lume la cateva secunde distanta de cei doi frati ai sai. Tripletii au petrecut primele saptamani in incubator, dar oxigenarea puternica de acolo l-a afectat pe el cel mai mult. La putin timp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )