Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cel mai bun incarcator pentru iPhone ajunge pe Kickstarter si e finantat in timp record [VIDEO]

Playtech Playtech,
Cel mai bun incarcator pentru iPhone ajunge pe Kickstarter si e finantat in timp record [VIDEO]

Laptopurile Apple au poate cel mai util conector pentru incarcare. Si cel de iPhone este bine construit, simetric, dar nu este chiar MagSafe. Un proiect pe Kickstarter cauta sa schimbe asta si are toate sansele sa creeze cel mai bun incarcator pentru iPhone. Iata de ce. Daca n-ai folosit niciodata un laptop Apple, trebuie sa stii ce este MagSafe. in loc ca in laptop sa intre un conector, pentru a-l incarca, MagSafe se prinde prin magneti de portul de incarcare []. continuă pe Playtech

Studiul care il 'scoate' pe Iohannis cel mai bun pentru prezidentiale

Cercetarea sociologica comandata de PNL pentru a decide candidatul la prezidentiale intre Crin Antonescu si Klaus Iohannis concluzioneaza ca actualul presedinte al partidului are potentialul cel mai bun in perspectiva alegerilor din toamna, au declarat.

Traian Basescu: Cristian Diaconescu, cel mai legitim candidat pentru Presedintie. Un partid mic poate sa dea un presedinte mare

Presedintele Traian Basescu participa sambata la Congresul Femeilor Populare al Organizatiei de Femei a Partidului Miscarea Populara, de la Sinaia, acolo unde a afirmat ca cel mai legitim candidat pentru.

STUDIU DTZ: Bucurestenii aleg cel mai accesibil mall, pentru cumparaturi

Accesibilitatea este cel mai important element pentru bucuresteni, in alegerea centrului comercial pentru cumparaturi, potrivit unui studiu Retail Metrics, realizat de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Macovei, despre intentia de a candida la prezidentiale: Daca dreapta vrea cel mai bun om, este firesc sa aiba si sa evalueze mai multi candidati

Eurodeputatul PDLMonica Macovei a explicat, luni, de ce vrea sa fie inclusa intre candidatii care se lupta pentru a fi prezidentiabilul dreptei, precizand ca actualitatea politica cere ca dreapta unita.

Macovei, despre intentia de a candida la prezidentiale: Daca dreapta vrea cel mai bun om, este firesc sa aiba si sa evalueze mai multi candidati (VIDEO)

Eurodeputatul PDLMonica Macovei a explicat, luni, de ce vrea sa fie inclusa intre candidatii care se lupta pentru a fi prezidentiabilul dreptei, precizand ca actualitatea politica cere ca dreapta unita.

Sondaj PNL: Iohannis are potentialul cel mai bun pentru prezidentiale

Cercetarea sociologica comandata de PNL pentru a decide candidatul la prezidentiale intre Crin Antonescu si Klaus Iohannis concluzioneaza ca actualul presedinte al partidului are potentialul cel mai bun in perspectiva alegerilor din toamna, au declarat pentru Mediafax surse liberale.

Google Maps pe Android va afisa cel mai neted drum pentru biciclisti

Ciclismul, ca fenomen, a prins un avant destul de mare in ultimii ani, iar Google Maps va include si el aceasta metoda de transport in aplicatia sa de pe Android. Stim cu totii ca pe langa abuzul soferilor, un alt element ce poate fi daunator experientei celor care se deplaseaza cu bicicleta este existenta unui traseu dificil, ce presupune urcarea mai multor dealuri sau pante. Acesta sunt deseori responsabile pentru consumarea energiei, si sunt cel putin enervante. Google vine cu [].

PROIECT Pregateste-te pentru un viitor mai bun!

Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania, in parteneriat cu Asociatia Centrul Pentru Formare Profesionala si Dezvoltare Regionala si SIVECO Romania S. a lansat proiectul european Pregateste-te pentru un viitor mai bun!, Obiectivul general al proiectului consta in integrarea pe piata fortei de munca si in viata activa, la nivelul regiunilor avute in vedere in cadrul proiectului, a persoanelor angajate pe piata muncii din domeniul constructii si materiale pentru constructii aflate in perioada de crestere a nivelului de calificare, prin implementarea unui plan integrat de masuri, avand drept suport facilitarea accesului la informatie in urma utilizarii tehnologiilor informatiei moderne.

Aplicatiile-vampir programele care consuma cel mai mult pe Android

Producatorul de antivirusi pentru desktop si mobil, AVG, a publicat un studiu privind aplicatiile-vampir de pe Android, adica cele care consuma cel mai mult spatiu si baterie. Potrivit CTO-ului AVG, Yuval Ben-Itzhak, aplicatiile sunt cele care un telefon sa fie inteligent, dar pot fi si cele care distrug experienta pe un asemenea device. Uneori, ele consuma bateria, uneori spatiul. AVG a strans statistici anonime de la un milion de utilizatori de Android, dar nu a luat in calcul si aplicatiile [].

Cel mai subtire telefon din lume se fabrica in China. Allview l-ar putea aduce in Romania

Producatorul chinez Gionee pregateste un smartphone si mai subtire decat cel aparut anul acesta, Elife 5. Cel mai subtire smartphone din lume, care ar putea aparea si in oferta Allview, va avea 5 milimetri grosime.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )