Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vreme mai calda decat e normal pentru sfarsitul lunii decembrie. in week-end vor fi 15 grade

Antena3 Antena3,
Vreme mai calda decat e normal pentru sfarsitul lunii decembrie. in week-end vor fi 15 grade

Sambata, vremea va fi frumoasa si calda in vestul, centrul si nordul tarii, unde cerul va fi mai mult senin, dar dimineata si noaptea izolat va fi ceata, informeaza Administratia Nationala de. continuă pe Antena3

Vreme mai calda decat e normal pentru sfarsitul lunii decembrie. Vineri vor fi 14 grade

Valorile termice se vor mentine mai ridicate vineri decat mediile climatologice preconizate pentru sfarsitul lunii decembrie. Cerul va avea innorari si izolat va ploua slab in sud-vestul tarii si la munte,.

Prognoza meteo pentru vineri: Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la sfarsitul lunii decembrie

Vineri, valorile termice se vor mentine mai ridicate decat mediile climatologice pentru sfarsitul lunii decembrie, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 grade in estul Transilvaniei si 14 grade Dealurile de Vest, Dobrogea si Baragan, iar cele minime, in general, intre -5 si 5 grade.

PROGNOZA METEO pentru vineri: Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit.

Vineri, valorile termice se vor mentine mai ridicate decat mediile climatologice pentru sfarsitul lunii decembrie, informeaza Mediafax. Cerul va avea innorari si izolat va ploua slab in sud-vestul tarii si la munte, iar in celelalte zone, cu totul izolat si trecator si vor fi burnite sau ploi slabe. La atitudini de peste 1800 m in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului vor fi posibile precipitatii slabe mixte. In zonele joase de relief, mai ales din centrul, estul si sudul teritoriului se .

Utile: Cum faceti trecerea la masa bogata de Craciun dupa ce ati tinut post; Ce beneficii au toba si leberul asupra sanatatii; Cum te dregi dupa festinul de Craciun. Vitamina care ajuta mai mult decat pastilele pentru bila

Cum sa bei de Craciun fara sa te imbeti. Daca ai o familie mare si trebuie sa ciocnesti cate un pahar cu toata lumea, e posibil sa ajungi la o cantitate. Cum sa te mentii in forma de Sarbatori. Craciunul si Revelionul sunt un prilej de a ne reintalni cu cei dragi in jurul meselor festive. De multe ori.

Explozia de la Calarasi. Rezultatul anchetei INSEMEX, la sfarsitul lunii ianuarie.

Specialistii INSEMEX Petrosani au finalizat verificarile in blocul din Calarasi unde s-a produs explozia si au prelevat probe din locuinta in care a avut loc deflagratia soldata cu un mort si sase raniti, iar rezultatul expertizei ar urma sa fie prezentat anchetatorilor la sfarsitul lunii ianuarie, informeaza Mediafax. Directorul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva INSEMEX) Petrosani, Constatin Lupu, a declarat, vineri .

Caru' cu Vedete: Ea ii impodobeste bradul lui Fuego! Pozele astea sunt mai rare decat dosarele secrete din arhiva Vaticanului; Antonia a pozat topless! Prima imagine in care artista apare fara sutien; Lucruri nestiute despre Florin Ristei, castigatorul d

Bomba inainte de Craciun! Piersic recunoaste, in sfarsit, relatia cu Angela Similea! Ne mai pipaiam pana ne-am cuplat de tot. Dupa ce s-a reactivat zvonul ca Florin Piersic ar fi avut o relatie cu Mihaela Radulescu, bomba a cazut din alta parte. Parca nu s-a ingrasat niciun gram! Carmen Bruma, gravida in cinci luni, cu burtica la vedere. Carmen Bruma va deveni mamica pentru prima oara, motiv de bucurie atat pentru ea, cat si pentru iubitul ei, Mircea Badea.

Manafu: Nu cred ca si-a propus cineva sa fie mai bun decat altii. Si nici nu s-a vazut

In opinia lui Cristi Manafu, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri, concurenta din blogosfera romaneasca merita nota 8 pentru ca el nu vede o concurenta in blogosfera in adevaratul sens al cuvantului, explica bloggerul in cadrul unei.

Craciun la mall. Nu e mancare traditionala mai buna decat hamburgerul

O fi carnea de porc cea mai buna leguma de Craciun, dar nu exista preparat traditional care sa poata sa inlocuiasca hamburgerul sau aripioarele picante. in prima zi de Craciun, a fost aglomeratie in mall.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )