Libnet.ro
UNICEF

23:30

PROGNOZA METEO pentru vineri: Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit.

România Liberă România Liberă,
PROGNOZA METEO pentru vineri: Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit.

Vineri, valorile termice se vor mentine mai ridicate decat mediile climatologice pentru sfarsitul lunii decembrie, informeaza Mediafax. Cerul va avea innorari si izolat va ploua slab in sud-vestul tarii si la munte, iar in celelalte zone, cu totul izolat si trecator si vor fi burnite sau ploi slabe. La atitudini de peste 1800 m in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului vor fi posibile precipitatii slabe mixte. In zonele joase de relief, mai ales din centrul, estul si sudul teritoriului se . continuă pe România Liberă

Prognoza meteo pentru vineri: Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la sfarsitul lunii decembrie

Vineri, valorile termice se vor mentine mai ridicate decat mediile climatologice pentru sfarsitul lunii decembrie, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 grade in estul Transilvaniei si 14 grade Dealurile de Vest, Dobrogea si Baragan, iar cele minime, in general, intre -5 si 5 grade.

Vreme calda de Craciun in toata tara: Vezi prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Marti vremea va fi calda pentru aceasta data in regiunile vestice, precum si la deal si la munte, unde cerul va fi variabil. in restul teritoriului, mai ales dimineata si noaptea vor fi nori si local.

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Cum va fi vremea de ajun si Craciun

Marti, vremea va fi calda pentru aceasta data in regiunile vestice, precum si la deal si la munte, unde cerul va fi variabil. In restul teritoriului, mai ales dimineata si noaptea, vor fi nori si local ceata.

Vreme mai calda decat e normal pentru sfarsitul lunii decembrie. Vineri vor fi 14 grade

Valorile termice se vor mentine mai ridicate vineri decat mediile climatologice preconizate pentru sfarsitul lunii decembrie. Cerul va avea innorari si izolat va ploua slab in sud-vestul tarii si la munte,.

Prognoza meteo pe trei luni. Ger cumplit si ninsori abundente

Ne bucuram de un Craciun fara zapada si cu temperaturi blande, insa Anul Nou aduce vreme mult mai rece decat in mod normal. Lunile ianuarie si martie vor veni cu ninsori abundente si frig, avertizeaza meteorologii.

Petre Roman, despre Mirel Palada: E mult mai rau decat am crezut. Nu cred ca Ponta avea nevoie de asa ceva

Fostul premier Petre Roman a apreciat, luni, ca premierul Victor Ponta nu are nevoie de asa ceva, dupa ce purtatorul de cuvant al Guvernului a facut presei niste cadouri neinspirate. E mult mai rau decat am.

Hotelul de Gheata de la Balea Lac, deschis cu doua zile mai devreme decat se estimase initial

Hotelul de Gheata de la Balea Lac a fost deschis luni, cu doua zile mai devreme decat se estimase initial, ca urmare a finalizarii lucrarilor, in incinta fiind amenajate 12 camere in stil baroc, iar primii turisti se vor caza aici de Craciun, transmite Mediafax.

VIDEO Hotelul de Gheata de la Balea Lac, deschis cu doua zile mai devreme decat se estimase initial

Hotelul de Gheata de la Balea Lac a fost deschis luni, cu doua zile mai devreme decat se estimase initial, ca urmare a finalizarii lucrarilor, in incinta fiind amenajate 12 camere in stil baroc, iar primii turisti se vor caza aici de Craciun, transmite Mediafax.

Hotelul de Gheata de la Balea Lac, deschis cu doua zile mai devreme decat era estimat

Hotelul de Gheata de la Balea Lac a fost deschis luni, cu doua zile mai devreme decat se estimase initial, ca urmare a finalizarii lucrarilor. In incinta sunt amenajate 12 camere in stil baroc, iar primii turisti se vor caza aici de Craciun, scrie.

Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion. Prognoza meteo pana pe 5 ianuarie

Vesti proaste pentru cei care se asteptau ca anul acesta sa avem un Craciun cu zapada. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor prod.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )