Libnet.ro
UNICEF

00:07

VREMEA: Cod GALBEN de ninsori si vant, in Bucuresti si 24 de judete. Meteorogii ar putea emite cod PORTOCALIU in patru judete

România Liberă România Liberă,
VREMEA: Cod GALBEN de ninsori si vant, in Bucuresti si 24 de judete. Meteorogii ar putea emite cod PORTOCALIU in patru judete

Capitala si 24 de judete din sudul tarii se afla, de vineri dupa-amiaza pana sambata dupa-amiaza, sub cod galben de ninsori si vant, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe România Liberă

Cod galben de ninsoare si vant, in Bucuresti si 24 de judete din jumatatea de sud a tarii

Bucurestiul si 24 de judete din jumatatea de sud a tarii vor fi, de vineri dupa-amiaza pana sambata dupa-amaiza, sub avertizare cod galben de ninsoare si vant, care la rafala va depasi 60 de kilometri pe ora, viscolind zapada.

Cod galben de ninsori si vant in Teleorman

Judetul Teleorman intra sub avertizare de cod galben de ninsori si vant. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ninsori si viscol, valabila de vineri de la ora 16. 00 pana sambata la ora 14. 00 pentru toata zona de sud a tarii.

METEO: Cod GALBEN de ninsori si vant, in Bucuresti si 24 de judete

Capitala si 24 de judete din sudul tarii se afla, de vineri dupa-amiaza pana sambata dupa-amiaza, sub cod galben de ninsori si vant, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de vant si ninsori in Bucuresti si in mai multe judete din tara

Cod Galben de vant in Bucuresti si 14 judete ale tarii. Conform meteorologilor, viteza vantului va depasi 55 de km/h si izolat chiar 70 de km/h in Muncipiul Bucuresti si judetele Teleorman, Giurgiu,.

Cod galben de ninsori in Ialomita. Avertizarea vizeaza alte 23 de judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod galben de vreme prea pentru judetul Ialomita. Atentionarea intra in vigoare de maine dimineata si este valabila pana sambata.

VIDEO Cod galben de ninsori si viscol in jumatatea de sud a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ninsori si viscol, valabila de vineri la ora 16:00 pana sambata la ora 14:00 in mai multe judete din tara, anunta Mediafax. In a doua parte a zilei de vineri si la inceputul noptii de vineri spre sambata, aria ninsorilor va cuprinde treptat zona Muntilor Banatului si cea mai mare parte a Olteniei, Carpatilor Meridionali si de Curbura. Apoi, pana in dimineata zilei de sambata, ninsorile se vor extinde si in Muntenia si Dobrogea si va continua sa ninga, in general slab, pana in orele dupa-amiezii.

Cod galben de ninsori si viscol. Atentionarea vizeaza si Oltenia

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o avertizare cod galben de ninsori si viscol, valabila de astazi de la ora 16. 00 pana sambata la ora 14.

Dobrogea, sub avertizare de Cod galben de ninsori viscolite. Porturile maritime au fost deja inchise

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de Cod galben de ninsori viscolite, pentru intervalul vineri, 6 februarie, ora 16 - sambata, 7 februarie, ora 14. Alerta meteo vizeaza Dobrogea si restul sudului tarii.

METEO Cod Galben de vant puternic in Bucuresti si in alte 14 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, mai multe atentionari nowcasting Cod Galben de intensificari ale vantului pentru Bucuresti si 14 judete, valabile in urmatoarele ore.

FOTO COD GALBEN de vant si ninsori Bazele de deszapezire din Teleorman au fost inspectate de autoritati

Autoritatile judetene s-au mobilizat avand in vedere avertizarea de cod galben de ninsori si vant emisa de ANM pentru urmoarea perioada si au plecat sa inspecteze bazele de deszapezire din judet. Prefectul Daniela Carmen Dan si seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Teleorman, colonel Sandu Liviu Sorinel au trecut astazi pe la centrele Sectiei de Drumuri Nationale si cele ale Tel Drum pentru a verifica mijlocele de interventie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )