Libnet.ro
UNICEF

07:15

Vremea a facut ravagii in Bucuresti si in mai multe zone ale tarii. Apelul lui Raed Arafat pentru populatie

Antena3 Antena3,
Vremea a facut ravagii in Bucuresti si in mai multe zone ale tarii. Apelul lui Raed Arafat pentru populatie

UPDATE: ANM a prelungit pana miercuri la ora 3. 00 codul galben de vant pentru Bucuresti si sase judete, initial avertizarea fiind pana marti la ora 23. Pentru Bucuresti,. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de ploaie si vant in mai multe zone ale Romaniei

De luni dimineata pana marti seara, in Romania este in vigoare o avertizare de cod galben care prognozeaza ploi insemnate cantitativ si intensificari ale vantului in zona montana, in Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei inclusiv in zona municipiului Bucuresti) si local in Transilvania.

Zeci de copaci cazuti peste masini in Bucuresti. Cod galben de vant in Capitala si in mai multe judete ale tarii!

ANM a emis Cod galben pentru mai multe judete ale tarii si pentru municipiul Bucuresti. in intervalele semnalate, vantul va bate puternic. COD : GALBEN Data emiterii : 24-10-2017 ora 14.

Alerta de la meteo. Cod galben pentru mai multe judete ale tarii

ANM a emis Cod galben pentru mai multe judete ale tarii si pentru municipiul Bucuresti. in intervalele semnalate, vantul va bate puternic. COD : GALBEN Data emiterii : 24-10-2017 ora 14.

Vin ploile! Meteorologii, ANUNT DE ULTIMA ORA! ZONELE cele mai AFECTATE (VIDEO)

Vremea rea pune din nou stapanire pe mai multe zone ale Romaniei care de luni va fi amenintata de vanturi si ploi puternice, relateaza Mediafax. ANM a emis un cod galben de ploi valabil de luni.

Mai multe restaurante din Romania vor fi examinate. Ce orase sunt vizate

Mai multe restaurante din zone diferite ale tarii vor fi evaluate in noiembrie de catre brandul international Gault Millau, relateaza zf. ro. Restaurantele cu cele mai bune servicii si.

Zeci de copaci au fost smulsi din pamant, in Bucuresti, iar mai multe masini au fost avariate. Un sofer de taxi a fost trimis la spital. Codul galben de vant a fost prelungit pana la ora 23.00

Sapte copaci au cazut pe mai multe masini, iar un panou s-a desprins de pe fatada unui bloc din Capitala, din cauza vantului puternic din ultimele ore, a anuntat, marti, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

IPP: Mai multe spatii abandonate din Bucuresti au un potential de a fi transformate in centre urbane atractive

Mai multe spatii abandonate din Bucuresti au un potential de a fi transformate in centre urbane atractive, potrivit unui comunicat al Institutului pentru Politici Publice IPP).

Cod galben de vant puternic si ploi in mai multe judete, pana la miezul noptii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti seara mai multe atentionari de tip nowcasting anuntand cod galben de ploi si intensificari ale vantului in mai multe judete din sudul si vestul tarii, avertizari valabile pana la miezul noptii.

Alerta in Marea Britanie: Un barbat inarmat a luat mai multe persoane ostatice

UPDATE 19:45:Tinerea de ostatice dureazade mai bine de 2 ore mai multe persoane ostatice intr-un centru de agrement de langa Birmingham. Mai multe echipaje de politie sunt la fata locului,.

Steven Seagal, noua tinta a acuzatiilor de hartuire sexuala: ce propuneri facea si inregistrarea in care actorul e surprins jignind mai multe jurnaliste

Steven Seagal este noua tinta a acuzatiilor de hartuire sexuala, dupa ce jurnalista TV Lisa Guerrero si actrita Rae Dawn au dezvaluit ca actorul le-a invitat la resedinta sa, respectiv la hotel pentru o auditie privata. De asemenea, intr-o inregistrare audio, starul este auzit jignind mai multe jurnaliste, in momentul unui interviu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )