Libnet.ro
UNICEF

08:45

VREMEA. Prognoza meteo 23 ianuarie. Temperaturi de - 11 grade

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo 23 ianuarie. Temperaturi de - 11 grade

Cerul va fi variabil cu innorari in prima parte a intervalului in nordul, centrul si estul tarii si mai mult senin in rest. Va ninge slab, pe arii restranse la munte, in Transilvania si izolat in Moldova, iar in Dobrogea vor fi conditii pentru precipitatii mixte. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo 22 ianuarie. Temperaturi de 12 grade la mijlocul lunii ianuarie

Vremea va continua sa se incalzeasca, astfel incat valorile termice vor fi mai ridicate decat in mod caracteristic datei, cu maxime ce se vor situa in general intre 2 si 12 grade si minime intre -6 si 2 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 ianuarie. Temperaturi si de -12 grade

in zonele joase de relief din vest, nord-vest si centru, iar in prima parte a zilei si noaptea pe arii relativ extinse si in cele estice si sud-estice, vor fi nori josi, local ceata si izolat burnita sau fulguieli.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 ianuarie. Vor fi conditii pentru depuneri de chiciura si polei

Vremea se va incalzi, indeosebi la valorile termice diurne, in zonele de munte, precum si in regiunile extracarpatice, unde cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar ceata se va semnala izolat in orele diminetilor.

Surpriza uriasa de la ANM! Ce se intampla cu vremea incepand de joi, 23 ianuarie 2020. Ziua in care temperaturile vor urca pana la 14 grade Celsius

Prognoza meteo pentru 23, 24 si 25 ianuarie 2020.

Prognoza meteo pentru perioada 20 ianuarie - 3 februarie

Meteorologii anunta temperaturi maxime in crestere, cuprinse in intervalul 6-11 grade in intreaga tara, pana pe 22 ianuarie, cand vremea va incepe sa se raceasca, temperaturile urmand sa ajunga la valorile normale ale acestei perioade: 2-4 grade, iar noaptea, de -9-0 grade. Precipitatiile vor fi slabe si temporare pe durata intregii luni.

Temperaturi mai ridicate decat cele normale. PROGNOZA meteo pentru miercuri, 22 ianuarie

Prognoza meteo pentru 22 ianuarie 2020. Meteorologii anunta ca vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii.

ANM a emis o noua prognoza meteo. Cum va fi vremea de pe 20 ianuarie, pana pe 3 februarie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru perioada cuprinsa intre 20 ianuarie si 3 februarie. Cum se anunta vremea de saptamana viitoare si care sunt maximele si minimele in Capitala? Prognoza ANM pentru 20 ianuarie 3 februarie Meteorologii de la ANM au emis o noua prognoza pentru perioada .

VREMEA va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pana vineri

Prognoza meteo pentru 22, 23 si 24 ianuarie 2020.

ALERTA METEO: INCREDIBIL! Ce se intampla cu VREMEA in Romania: Vezi care sunt judetele vizate

Meteorologii vin cu vesti bune pentru ziua de miercuri, 22 ianuarie 2020. Conform prognozei Administratiei Nationale de.

Schimbari RADICALE de vreme: Prognoza meteo pe o luna

Administratia Nationala de Meteorologie a emisprognoza meteo pe o luna, mai exact pana pe 17 februarie. Prognoza meteo saptamana 20. 2020 Temperatura aerului va avea valori ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )