Libnet.ro
UNICEF

10:15

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 decembrie. Vesti incredibile de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 decembrie. Vesti incredibile de la meteorologi

Valorile de temperatura vor continua sa se situeze peste cele normale in ultima decada a lunii decembrie. Cerul va avea innorari in cea mai mare parte a tarii, mai persistente la munte, in nord-vest si in centru. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 decembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Cerul va fi mai mult noros, iar aria ploilor va cuprinde, treptat, cea mai mare parte a tarii. La munte, cu precadere la altitudini mari, in special in a doua parte a intervalului, se vor semnala precipitatii mixte.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 23 decembrie. Vremea se schimba radical

Vremea va fi in general inchisa si se va raci, iar temporar se vor semnala precipitatii in majoritatea regiunilor. Precipitatiile vor fi sub forma de ploaie, cu exceptia zonei de munte unde cu precadere la altitudini mari va ninge si se va depune strat nou de zapada.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 decembrie. Vremea se schimba radical

Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decat normele climatologice pentru ultima decada a lunii decembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 8 si 15 grade, iar cele minime intre 3 si 11 grade, mai scazute in depresiuni.

VREMEA. Prognoza meteo pentru patru saptamani. Cum va fi vremea la inceputul anului?

Meteorologii de la ANM au emis Estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 23 decembrie 2019 20 ianuarie 2020.

Prognoza meteo, vineri, 23 decembrie. Cum va fi vremea, potrivit ultimelor vesti de la meteorologi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Care sunt conditiile meteo pentru ziua de vineri, 20 decembrie? Iata cum va fi vremea in toata tara! Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 decembrie Conform specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie, in Moldova, Muntenia si Oltenia, temperatura aerului va marca o .

Prognoza meteo, luni, 23 decembrie. Vremea se raceste. Ce temperaturi se inregistreaza si in ce zone sunt anuntate ploi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru azi, 23 decembrie. Potrivit acestora vom avea parte de o vreme inchisa cu ploi, cu intensificari ale vantului, dar si cu ninsori. Cum va fi vremea in Capitala? Prognoza meteo, luni, 23 decembrie Meteorologii anunta pentru azi vreme in general inchisa cu temperaturi .

Prognoza meteo, sambata, 21 decembrie: Vremea se schimba in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru sambata, 21 decembrie. Meteorologii anunta ca doar in acest weekend se vor mai inregistra temperaturi peste media normala a acestei perioade, iar incepand de luni vremea se va raci. Ploile isi vor face aparitia in zonele joase, iar la altitudini de peste 1. 800 de metri .

Prognoza meteo, duminica, 22 decembrie: ANM anunta ploi in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru duminica, 22 decembrie. Cerul va fi noros la nivelul intregii tari si va ploua pe regiuni extinse. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 8 si 17 grade Celsius. Prognoza meteo, duminica, 22 decembrie Pentru ziua de duminica, meteorologii anunta cer noros si ploaie in .

VREMEA. Prognoza meteo. Iarna se intoarce. Unde se anunta ninsori de Craciun si ce regiune va fi cea mai afectata de vremea rea

Vremea ramane deosebit de calda pana in Ajunul Craciunului, insa de sambata, 21 decembrie, vremea se strica, iar aria ploilor se va extinde. De Craciun se anunta ninsori la munte, iar in restul tarii, temperaturi scazute.

METEO. Prognoza speciala pentru Bucuresti: Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Bucuresti, valabila in urmatoarele zile. Vantul va sufla slab si moderat, temporar cu usoare intensificari cu viteze de pana la 3040 kmh. Valorile de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )