Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vulcanul Etna a erupt din nou

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vulcanul Etna a erupt din nou

Vulcanul Etna, cel mai activ din Europa, a erupt din nou, luminand cerul pe mai mult de jumatate din estul Siciliei si aruncand o coloana imensa de cenusa, relateaza Associated Press, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Vulcanul Etna a erupt din nou: Nu a fost necesara evacuarea populatiei

Vulcanul Etna a inceput sa erupa, sambata noapte, insa nu a pus in pericol satele aflate la poalele muntelui, relateaza Associated Press, citata de Agerpres. De asemenea, nu a fost necesara nici.

Aderarea Romaniei la Schengen, AMANATA din nou

Aderarea Romaniei la Schengen a fost din nou amanata din cauza unui amalgam de lucruri care tin de extremism si de sovinism, a declarat Victor Ponta, prezent la Bruxelles impreuna cu premierul.

Guvernul s-a angajat din nou fata de FMI si CE sa nu legifereze falimentul personal

Guvernul s-a angajat din nou fata de Fondul Monetar International si Comisia Europeana ca va lua toate masurile pentru a nu fi adoptata legislatia privind falimentul personal si nici alte propuneri legislative.

EXCLUSIV: Guvernul s-a angajat din nou fata de FMI si CE sa nu legifereze falimentul personal

Guvernul s-a angajat din nou fata de FMI si CE ca va lua toate masurile pentru a nu fi adoptata legislatia privind falimentul personal si nici alte propuneri legislative privind recuperarea datoriilor, pe motiv ca ar putea fi subminata.

Kate Moss a dovedit, din nou, ca este unul dintre cei mai apetisanti iepurasi Playboy! Iata dovada

Desi are 39 de ani, Kate Moss a dovedit, din nou, ca este unul dintre cei mai apetisanti iepurasi Playboy! Fotomodelul britanic a realizat un pictorial incendiar, imbracata intr-un corset de catifea neagra,.

Saxo Bank: Dolarul american prinde din nou viteza

Dolarul american a fost tranzactionat saptamana trecuta la cea mai mare cota din ultimele doua luni, arata o analiza realizata de Saxo Bank.

Dolarul american prinde din nou viteza

Dolarul american a fost tranzactionat saptamana trecuta la cea mai mare cota din ultimele doua luni. Se pare ca episodul de slabiciune inregistrat spre sfarsitul lui septembrie si in cea mai mare parte a lunii octombrie s-a incheiat, dupa ce Rezerva Federala a socat piata, nesupunand achizitiile de active nici unul proces de taper la intalnirea FOMC din 18 septembrie, cu efectele blocajului guvernamental al SUA ramase in ceata pana in prima jumatate a lunii octombrie. Se astepta ca inchiderea guvernului sa aiba un impact asupra cifrelor fortei de munca din octombrie, dar raportul intarziat pe octombrie de saptamana trecuta, legat de locurile de munca, a inregistrat o cifra neasteptat de buna in privinta salariilor si o imbunatatire considerabila fata de celalalte date ale lunilor trecute.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )