Libnet.ro
UNICEF

23:00

La WALL-STREET 360, saptamana post Black Friday: ce am invatat din evenimentul reducerilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
La WALL-STREET 360, saptamana post Black Friday: ce am invatat din evenimentul reducerilor

Saptamana WALL-STREET 360 este dedicata reactiilor post Black Friday, sarbatoarea reducerilor care a dus la vanzari de sute de milioane de lei in retailul traditional si online din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt cele mai riscante sectoare din Romania? Raspunde Sorina Eremia (Euler Hermes)

Invitata emisiunii WALL-STREET 360 de astazi, 21 noiembrie, este Sorina Eremia- Risk, Information and Claims Director in cadrul Euler Hermes.

Black Friday 2014, din culise: Wall-Street transmite LIVE de la eMAG, PayU si FAN Courier

Toti marii jucatori si-au anuntat ofertele pentru Black Friday, iar vineri incepe nebunia cumparaturilor. Companiile se asteapta la volume peste anul trecut, iar courierii s-au pregatit din timp pentru a face fata valului de livrari de Black Friday.

Black Friday 2014: F64, vanzari de peste 13 milioane de lei

F64 a sarbatorit Black Friday 2014 cu reduceri la aparate foto entry-level si profesionale, dar in oferta au fost incluse telefoane si tablete. Unul dintre cele mai mari magazine foto-video din Europa de Sud-Est a vandut in campania Black Friday 2014.

Black Friday 2014: Libris, vanzari de carte de peste 1,3 milioane de lei

Libris a vandut carti in valoare de peste 1,3 milioane lei de Black Friday Braov, 22 noiembrie 2014. In intervalul de 24 ore alocat de Libris campaniei Black Friday, s-au comandat 70. 000 de carti in valoare de 1. 000 lei. Pana la orele 14. 00 s-a.

Bilant Black Friday la eMag: cel mai scump produs vandut vreodata online

EMag , cel mai important retailer online din Romania, a vandut in primele noua ore ale zilei de Black Friday 2014, 420. 000 de produse in valoare totala de 145 de milioane de lei, printre care si cel mai scump produs vandut vreodata online - un.

Masini de Black Friday, primele exemplare au fost vandute

Anul acesta la Black Friday au avut reduceri masini noi marcile Ford, Opel, Mercedes-Benz, BMW, VW, Audi. Daca anul trecut in aceasta campanie era eMag, anul acesta au aparut si evoMag si Autovit. ro. Cel mai mare discount este de 20. 000 de euro la o.

evoMAG da startul la reduceri pentru masini de Black Friday: autoturisme cu pana la 25% mai ieftine

Retailerul online evoMAG va include in portofoliul de reduceri pentru Black Friday, organizat in perioada 21-23 noiembrie, autoturisme marca Volkswagen si Audi, cu reduceri care ajung pana la 25%.

DPD, Aldescu: Numarul de colete va creste cu 60%, la 24.000 colete pe zi de Black Friday

Compania de curierat DPD estimeaza o crestere de 60% a numarului de colete pe zi de Black Friday, la 24. 000 de colete, fata de 15. 000 intr-o zi obisnuita.

PayU: Volumul de tranzactii de Black Friday dupa 90 minute este cat cel dintr-o zi normala

Volumul de tranzactii a atins dupa 90 de minute de la debutul campaniilor Black Friday nivelul inregistrat in mod normal intr-o intreaga zi intr-o perioada obisnuita, potrivit datelor PayU.

[UPDATE] eMag a vandut trei masini de Black Friday, la mai putin de doua ore de la inceperea campaniei

EMag a vandut trei masini de Black Friday, la mai putin de doua ore de la inceperea campaniei de reduceri. O familie a cumparat doua masini, un Ford Kuga si un Fiat 500. Avansul a fost platit.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )