Libnet.ro
UNICEF

00:07

Wall Street revine pe rosu, in fata multiplicarii semnalelor preocupante pentru economia mondiala

Hotnews Hotnews,
 Wall Street revine pe rosu, in fata multiplicarii semnalelor preocupante pentru economia mondiala

Wall Street a cedat luni in fata multiplicarii semnalelor preocupante pentru economia mondiala si si-a continuat degringolada din luna ianuarie, dupa ce un indicator negativ american s-a adaugat la ingrijorarile legate de tarile emergente si de zona euro, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Wall Street revine pe crestere ajutata de rezultate economice in crestere

New York Stock Exchange a revenit pe crestere joi datorita cresterii economice din SUA pe trimestrul IV precum si a cresterii castigurilor marilor corporatii: Dow Jones a castigat 0,70 %, iar Nasdaq 1,77 %, amplificat de catre cresterea Facebook.

Bancile din Europa incep sa caute din nou oportunitati de achizitii - Wall Street Journal

Bancile europene incep sa caute din nou oportunitati de achizitii pentru a se extinde la nivel international, chiar daca resimt inca efectele crizei financiare, potrivit cotidianului Wall Street Journal, preluat de agentia Mediafax.

Actorul Philip Seymour Hoffman a murit

Actorul Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort in apartamentul sau din Manhattan, anunta publicatia Wall Street Journal.

Headhunterul Radu Furnica: S-a ajuns la viata bazata pe impostura. Tinerii trebuie sa devina competenti

Radu Furnica, presedintele firmei Leadership Development Solution, care a recrutat de-a lungul carierei peste 600 de manageri de top, vorbeste intr-un interviu acordat WALL-STREET. RO despre transformarile societatii de-a lungul anilor de criza. El.

Niculae Dusu, seful CELCO: Piata constructiilor isi poate reveni doar printr-o reducere a TVA la 19%

Revenirea pietei constructiilor depinde in mare masura de o reducere a cotei unice de impozitare TVA) la 19 %, crede Niculae Dusu foto), intr-un interviu acordat WALL-STREET.

Ce vile istorice poti cumpara cu 1 milion de euro in Bucuresti

Cine vrea sa retraiasca boemia secolului trecut, se poate intoarce in timp daca isi schimba locuinta. RO va prezinta cinci vile din Bucuresti in care istoria rezista la fel ca intreaga constructie din 1900 pana acum.

Wall Street inchide in scadere din cauza preocuparilor cu privire la zona euro

Wall Street a inchis sesiunea de vineri in scadere din cauza sentimentului generalizat de anxietate alimentat de temerile legate de deflatia zonei euro, instabilitatea din zonele emergente sau rezultatele mixte ale companiilor. Dow Jones a pierdut 0,94%, iar Nasdaq 0,47%.

Top on The Move: recrutari de top, in ciuda vremii de afara

Vremea de afara nu i-a speriat pe manageri, iar in ultimele doua saptamani au avut loc schimbari de top in companii precum eMAG, Samsung, Holcim si nu numai. RO iti prezinta cele mai importante miscari de management de la inceput de an.

Calburean revine la carma Dafora. Popovici preia functia de director de operatiuni

Omul de afaceri Gheorghe Calburean, actionarul majoritar al Dafora Medias DAFR), revine de la 1 februarie in functia de director general al companiei de foraj petrolier si constructii, dupa ce pozitia a fost ocupata timp de 11 luni catre Dan Popovici,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )