Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ward a anulat lupta cu Pavlik din cauza unei accidentari

Online Sport Online Sport,
Ward a anulat lupta cu Pavlik din cauza unei accidentari

Andre Ward a fost fortat sa renunte la lupta programata contra lui Kelly Pavlik din cauza unei accidentari la umar. continuă pe Online Sport

Ward a anulat lupta cu Pavlik din cauza unei accidentari

Andre Ward a fost fortat sa renunte la lupta programata contra lui Kelly Pavlik din cauza unei accidentari la umar.

Fiat renunta la 1.500 de angajati in Polonia, din cauza situatiei foarte grave din Europa

Fiat concediaza aproape o treime dintre angajatii uzinei din orasul polonez Tychy unde se produce modelul 500, din cauza situatiei financiare foarte grava din Europa. La uzina cu 4. 600 de angajati se demareaza un.

Cel putin 15 localitati au ramas fara curent electric in R.Moldova din cauza intemperiilor.

Cel putin 15 localitati din Republica Moldova au ramas, joi, fara curent electric din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza PRO TV Chisinau, potrivit Mediafax. Mai multe localitati din raioanele Causeni, Straseni si Leova au ramas partial sau in totalitate fara energie electrica. Situatia s-ar putea inrautati daca temperaturile vor scadea sub zero grade, deorece instalatiile, in care a patruns umezeala, ar putea ingheta, potrivit datelor oferite de Gas Natural Fenosa. Din .

Ungaria a inchis ambasada de la Damasc si a evacuat diplomatii din cauza conflictului din Siria

Ungaria a nuntat ca inchide amabasada de la Damasc. Reprezentantii de la Budapesta au evacuat diplomatii din cauza conflictului din Siria, informeaza Reuters. Cetatenii unguri care au nevoie de ajutor au.

E85, blocat pe un sens din cauza unui accident. Trei persoane sunt in stare grava

Circulatia rutiera este blocata pe un sens de mers pe DE 85 care leaga Moldova de Capitala, din cauza unui accident de circulatie produs in judetul Suceava. O duba a derapat si s-a izbit putenic de o alta masina.

IAA: Piata de publicitate TV va scadea cu 20% din cauza modificarii legii audiovizualului

Piata locala de publicitate va scadea cu circa 20%, adica in jur de 40 de milioane de euro, din cauza modificarii legii audiovizualului, afirma oficialii companiilor care fac parte din International Advertising Association IAA).

Nu-si puteau ingropa mortul din cauza unui conflict cu preotul. Vezi cum s-a terminat scandalul

Un scandal de amploare a izbucnit, miercuri, in cimitirul din localitatea buzoiana Candesti dupa ce o familie a fost la un pas de a nu avea unde-si inmormanta ruda decedata din cauza ca terenul pe care aveau.

Aeronavele Boeing 787 Dreamliner, verificate din cauza riscului unor scurgeri de carburant

Administratia Federala pentru Aviatie din Statele Unite a ordonat verificarea tuturor aeronavelor Boeing 787 Dreamliner, dupa ce au fost inregistrare doua cazuri de scurgeri de carburanti provocate de erori de.

Peste o suta de blocuri, o scoala si un spital din Capitala, fara caldura din cauza unor avarii

Peste o suta de blocuri din zonele Pantelimon, Colentina, Vergului si Basarabia, o scoala, o gradinita si Spitalul Malaxa au ramas fara apa calda si caldura din cauza unor avarii, a anuntat, miercuri, prefectul Capitalei, Georgeta Gavrila, citat de agentia Mediafax.

Bloomberg: Franta nu mai este sexy, ci o batrana menajera. Bogatii parasesc tara din cauza amenintarii cu supraimpozitarea

Franta nu mai este cautata de antreprenorii si bogatii lumii. Acest lucru se datoreaza guvernului de la Paris, care pregateste un buget pentru anul 2013 care vizeaza fonduri de 24,4 miliarde de euro din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )